Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

44χρονος μένει άνεργος και η γυναίκα του γίνεται πόρνη για να ζήσουν

44χρονος μένει άνεργος και η γυναίκα του γίνεται πόρνη για να ζήσουν

Ένας σαραντατετράχρονος οικοδόμος από την πόλη Βιτσέντσα της βορειοανατολικής Ιταλίας έχασε την δουλειά του και η σύζυγός του αποφάσισε να εκπορνευθεί για να μπορέσουν να ζήσουν.

Στην αρχή, η γυναίκα προσπάθησε να αποκρύψει την αλήθεια από τον άνδρα της, λέγοντας ότι δούλευε ως αποκλειστική, κατά τις νυχτερινές ώρες. Πριν λίγες ημέρες, όμως, ο άνεργος χτίστης έλαβε ένα τηλεφώνημα από τους καραμπινιέρους που του ζητούσαν να πάει να πάρει την σύζυγό του. Έτσι ανακάλυψε ότι την είχαν μεταφέρει στο τμήμα, κατά την διάρκεια επιχείρησης για την καταπολέμηση της πορνείας στους δρόμους της περιφέρειας της Βιτσέντσα.

Ο πρωταγωνιστής της σχεδόν απίστευτης αυτής ιστορίας, εξήγησε ότι προσπάθησε, με κάθε τρόπο, να εξασφαλίσει ένα εισόδημα αλλά δεν κατέστη δυνατό διότι όλοι οι εργοδότες θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλος.

Ο σαραντετετράχρονος χτίστης από τη βόρειο Ιταλία είναι διατεθειμένος να κάνει οποιαδήποτε δουλειά και απηύθυνε και νέα έκκληση, μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης της ευρύτερης περιοχής της Βενετίας, σε επιχειρηματίες που μπορεί να θέλουν να βοηθήσουν δείχνοντας κοινωνική ευαισθησία. Πριν ανακαλύψει την πραγματική δουλειά της γυναίκας του, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Τον έσωσε η άμεση κινητοποίησή της συζύγου του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε