Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

4η ημέρα ταλαιπωρίας στα γαλλικά αεροδρόμια

4η ημέρα ταλαιπωρίας στα γαλλικά αεροδρόμια
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.02.2012 | 10:43
Πρώτη δημοσίευση: 09.02.2012 | 09:37

Ορισμένες πτήσεις της Air France ακυρώθηκαν σήμερα την τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο Roissy-Charles-de-Gaulle του Παρισιού, καθώς συνεχίζεται για τέταρτη και τελευταία ημέρα η απεργία του ιπτάμενου προσωπικού και του προσωπικού εδάφους κατά της αυστηροποίησης των όρων που διέπουν το δικαίωμα στην απεργία.

Δεκαοκτώ πτήσεις της Air France ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο, κυρίως πτήσεις μικρής και μεσαίας διάρκειας, αλλά και μία πτήση για το Σάο Πάολο.

Καμία πτήση δεν ακυρώθηκε προς το παρόν στο αεροδρόμιο Paris-Orly.

Η Air France αναμένεται να ακολουθήσει και σήμερα το χθεσινό πρόγραμμα, διασφαλίζοντας το 65% των πτήσεων μεγάλης διάρκειας και το 75% των μικρών και μεσαίων πτήσεων, περιλαμβανομένων των πτήσεων των θυγατρικών της ( Regional και Brit Air).

Παρά την προληπτική ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων χθες, η Air France αναγκάσθηκε και πάλι να προχωρήσει σε ακύρωση πτήσεων την τελευταία στιγμή.

Συνάντηση έχει προγραμματισθεί για αύριο ανάμεσα στα συνδικάτα του ιπτάμενου προσωπικού και του προσωπικού εδάφους και την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Το επίμαχο νομοσχέδιο θα συζητηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στη Γερουσία. Επιδιώκει να επιβάλει στα συνδικάτα την υποχρέωση κήρυξης απεργίας 48 ώρες πριν.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο