Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

57χρονος τα έφτιαξε με 17χρονη και ο πατέρας της του έκοψε τα…..

Σκληρή τιμωρία περίμενε έναν 57χρονο ο οποίος είχε ερωτική σχέση με 17χρονη. Ο πατέρας δεν μπορούσε να το δεχθεί και πήρε το νόμο στα χέρια του και όχι μόνο.
Για αρκετούς γονείς είναι δύσκολο να αποδεχτούν ότι τα παιδιά τους έχουν ρομαντικές σχέσεις με μη συνομήλικούς τους. Τι αισθάνεται ένας πατέρας όταν πληροφορείται πως η 17χρονη κόρη του διατηρεί σχέση με έναν 57χρονο; Πώς αντιδρά; Παίρνει μαχαίρι και…
 
Καλά φανταστήκατε, του «τα κόβει»!
 
Μόλις ο Γερμανός Helmut Seifert πληροφορήθηκε πως η έφηβη κόρη του διατηρούσε ρομαντικό δεσμό με έναν άντρα μεγαλύτερό της κατά 40 ολόκληρα χρόνια, έσπευσε στην αστυνομία. Όταν όμως οι αστυνομικοί τον βεβαίωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για το θέμα, ο εξοργισμένος πατέρας επιστράτευσε δύο συντρόφους του και πήγε στον εραστή της κόρης του…για επίσκεψη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας ανάγκασε τον 57χρονο να κατεβάσει το παντελόνι του και τον ευνούχισε εν ψυχρώ, παίρνοντας μάλιστα μαζί του τους όρχεις του θύματος. Ο πατέρας δήλωσε στην αστυνομία: «Έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα πως η κόρη μου είχε σχέση με έναν άντρα κατά 40 χρόνια μεγαλύτερό της. Εσείς είπατε πως δεν μπορούσατε να τον σταματήσατε – έτσι, τον σταμάτησα εγώ. Το θεώρησα καθήκον μου ως πατέρας»!

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε