Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

6 εκατ. έδωσε ο Στρος Καν στην καμαριέρα

6 εκατ. έδωσε ο Στρος Καν στην καμαριέρα

«Χρύσωσε» την Ναφισάτου Ντιαλό ο Ντομινίκ Στρος Καν, οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού μπαίνουν οριστικά στο αρχείο και ο DSK, ξανά προς τη δόξα τραβά…

Οι τίτλοι τέλος μιας από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις που απασχόλησαν την παγκόσμια κοινή γνώμη τον τελευταίο χρόνο έπεσε οριστικά. Η καταγγελία της καμαριέρας του Sofitel στη Νέα Υόρκη πως ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ της επιτέθηκε σεξουαλικά και προσπάθησε να τη βιάσει προκάλεσαν σάλο και στοίχισαν στον Στρος Καν, μεταξύ άλλων, και την πορεία του προς την προεδρία της Γαλλίας.

Αλλά πια, είναι ιστορία. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν, αφού ο Στρος Καν θα δώσει στην Ναφισάτου Ντιαλό έξι εκατομμύρια δολάρια για να αποσύρει τις κατηγορίες. Τον εξωδικαστικό συμβιβασμό είχε αποκαλύψει δημοσίευμα των New York Times, ενώ το ποσό εμπιστεύθηκε σε κοντινούς του ανθρώπους ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Le Monde.

“Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος επισκέφθηκε πολλές φορές τη Νέα Υόρκη τους τελευταίους μήνες, έχει πει στο περιβάλλον του ότι οι βασικές λεπτομέρειες του διακανονισμού συμφωνήθηκαν στο τέλος του καλοκαιριού.

Όπως εμπιστεύθηκε ο ίδιος σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τα 3 από 6 εκατομμύρια θα προέλθουν από τραπεζικό δάνειο και τα υπόλοιπα 3 θα τα δανεισθεί από την πρώην σύζυγό του Αν Σενκλέρ”, γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα το δημοσίευμα των New York Times, ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η καμαριέρα κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία, η οποία εάν υπογραφεί, θα θέσει τέλος στο δικαστικό σίριαλ που εκτυλίχθηκε επί 18 μήνες από τον Μάιο του 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκλεισε οριστικά η υπόθεση Στρος Καν – Τα βρήκαν με την Ντιαλό

19/12 η απόφαση για το αν θα δικαστεί ο Στρος Καν

Αφήστε με ήσυχο!

Στρος Καν: Να δώσει η Γερμανία κέρδη από τα ομόλογα στο Νότο!

Τίτλοι τέλους για Στρος Καν και Αν Σενκλέρ

Χώρισε ο Στρος Καν – Τον άφησε η Αν Σιγκλέρ και έπεσε σε κατάθλιψη

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε