Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

70 υπερ-τυχεροί έγιναν εκατομμυριούχοι από το Superenalotto

70 υπερ-τυχεροί έγιναν εκατομμυριούχοι από το Superenalotto
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.10.2010 | 17:21
Πρώτη δημοσίευση: 31.10.2010 | 17:09

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι εβδομήντα τυχεροί, έπαιξαν ένα έτοιμο δελτίο και κερδίζουν, ο καθένας 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Εβδομήντα τυχεροί νικητές μοιράζονται το τζάκ -ποτ ρεκόρ του ιταλικού Suprenalotto, ύψους εκατόν εβδομήντα επτά εκατομμυρίων, επτακοσίων χιλιάδων ευρώ. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι εβδομήντα τυχεροί, έπαιξαν ένα έτοιμο δελτίο και κερδίζουν, ο καθένας 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά έως τώρα, το 40% των νικητών, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της ιταλικής πρωτεύουσας .

Είκοσι πέντε τυχεροί, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ενός πρακτορείου του Superenalotto, έπαιξαν το δελτίο τους στην Σπερλόγκα, η οποία είναι παραθαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρώμης και Νάπολης.

Όπως υπογραμμίζει ο ιταλικός τύπος, δεν πρόκειται για ένα αδιαίρετο αστρονομικό ποσό που μπορεί να αλλάξει την ζωή ενός μόνον υπερτυχερού, αλλά για μια μεγάλη «μοιρασιά», που είναι σε θέση να εξασφαλίσει ένα άνετο μέλλον σε δεκάδες οικογένειες.

Κύρια επιθυμία των Ιταλών, που μετά τις ανακοινώσεις σχολιάζουν την κλήρωση του «τζάκ-πότ ρεκόρ», είναι η αγορά ενός ή και περισσότερων ακινήτων.

Την επόμενη Τρίτη, το Superenalotto, αρχίζει νέο «κύκλο κληρώσεων», ξεκινώντας από το ποσό των σαράντα πέντε εκατομμυρίων ευρώ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο