Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

8χρονος αγόρασε γεμάτο όπλο στο σχολείο του!

8χρονος αγόρασε γεμάτο όπλο στο σχολείο του!
fotolia
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.05.2011 | 07:09
Πρώτη δημοσίευση: 03.05.2011 | 07:09

Βρέθηκε να κυκλοφορεί στο σχολείο του με ένα γεμάτο πιστόλι το οποίο αγόρασε μέσα στο σχολείο από συνομήλικο συμμαθητή του μόλις 3 δολάρια!

Οπλισμένος και επικίνδυνος σίγουρα εν αγνοία του, ένας 8χρονος μαθητής από την περιοχή Κουίνς της Νέας Υόρκης επέστρεψε σπίτι του από το σχολείο και έδειξε περιχαρής στη μητέρα του το νέο του απόκτημα: ένα ημιαυτόματο πιστόλι 9mm.
 
Ως εκείνη τη στιγμή, ο μικρός θεωρούσε πως το όπλο που είχε νωρίτερα αγοράσει από ένα συμμαθητή του στην προνομιακή τιμή των 3 δολ. (2 ευρώ) ήταν απλώς ένα ψεύτικο αλλά πολύ όμορφο παιχνίδι. Έλα όμως που δεν ήταν ψεύτικο.
 
Έντρομη η μητέρα πήρε το υιό της και το νέο του «παιχνίδι» και έτρεξε αμέσως στο σχολείο για να καταγγείλει το περιστατικό. Οι σχολικές αρχές κάλεσαν την αστυνομία. Στην πορεία, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν, προς μεγάλη τους έκπληξη, πως το πιστόλι όχι απλά δεν ήταν ψεύτικο αλλά ήταν και γεμάτο.
 
Όσο για την πηγή του προβλήματος, το εν λόγω όπλο φέρεται να ανήκει στον 54χρονο πατέρα του μαθητή που το είχε πουλήσει στον οχτάχρονο. Τώρα, ο 54χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο