Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

8χρονος περνά κάτω από 53 αυτοκίνητα με rollers και πάει για Γκίνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

8χρονος περνά κάτω από 53 αυτοκίνητα με rollers και πάει για Γκίνες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο βίντεο έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Ο 8χρονος πρωταγωνιστής προσπαθεί να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ με καθημερινή προπόνηση των 6 ωρών, ενώ παράλληλα δε χάνει ώρες από το σχολείο και τα μαθήματά του.

Πιέζει τον εαυτό του σε μόλις επτά ίντσες ύψος ενώ φορά τα rollers του και περνά σε λίγα δευτερόλεπτα κάτω από 53 αυτοκίνητα! Ο ευέλικτος πιτσιρικάς έχει καλύψει την απόσταση των 100 μέτρων σε χρόνο 22,59 δευτερόλεπτα, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 30”. Αυτό που μένει είναι να πιστοποιηθεί το ρεκόρ του από την Guinness.

Απέκτησε το χόμπι στα 6 χρόνια, βλέποντας τις αδερφές του να κάνουν rollerskating. Δεν έχει ξεχάσει όμως τα παιχνίδια και τον ελεύθερο χρόνο του. “Κάνω προπόνηση τρεις ώρες το πρωί και τρεις το βράδυ. Δεν έχω κάποιον εκπαιδευτή αλλά τον μπαμπά μου, ο οποίος κάθε φορά που κάνω λάθος μου δείχνει το βίντεο που τραβάει και το διορθώνω. Θέλω να γίνω επαγγελματίας σκέιτερ και να πάρω το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τη χώρα μου, την Ινδία”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε