Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αδίστακτη πριγκίπισσα βασάνιζε διακοσμητή! “Πρέπει να σκοτώσετε αυτό το σκυλί”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας διακοσμητής και ζωγράφος που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο υπερπολυτελές διαμέρισμα πριγκίπισσας της Σαουδικής Αραβίας στο Παρίσι.

Αφού τον ανάγκασε να της φιλήσει τα πόδια, είπε σε έναν από τους σωματοφύλακές της “πρέπει να σκοτώσεις αυτό το σκυλί, δεν του αξίζει να ζει”.

Ο ζωγράφος είχε φτάσει στο ακίνητο στην Avenue Foch για να κάνει κάποιες βασικές εργασίες διακόσμησης. Η πριγκίπισσα όμως, που φέρεται να συνδέεται με τον εκλιπόντα Σαουδάραβα βασιλιά Khalid bin Abdulaziz Al Saud, δεν έμεινε ευχαριστημένη από τη δουλειά του.

Όταν είδε τον ζωγράφο να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του, τον κατηγόρησε πως σχεδιάζει να τις πουλήσει στα μέσα ενημέρωσης. Διέταξε τότε τους σωματοφύλακές της να τον χτυπήσουν. Τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον ανάγκασαν να της φιλήσει τα πόδια.

Η δοκιμασία του διήρκεσε περίπου 4 ώρες πριν τελικά τον πετάξουν έξω από το διαμέρισμα και τον απειλήσουν να μην επιστρέψει στην περιοχή. Αργότερα ζήτησε 16.000 λίρες για τη δουλειά του και την επιστροφή των εργαλείων του. Η Le Point, που ανέδειξε το θέμα, σημειώνει πως έκανε αναφορά στην αστυνομία, δείχνοντας τις μελανιές στο κεφάλι του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε