Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδυνατίστε μαζί με τα κατοικίδια σας!

REUTERS

Κοινό πρόγραμμα αδυνατίσματος για τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους  προσφέρει εταιρία τροφίμων.

  Η μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων στον κόσμο, η Nestle, εγκαινίασε ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα με το οποίο καλεί τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να “συνεργαστούν” με τα κατοικίδιά τους και να κάνουν δίαιτα.

    Οι διευθύνσεις ελέγχου του βάρους για κατοικίδια και ανθρώπους Purina και Jenny Craig της Nestle συνεργάστηκαν για το πρόγραμμα “Project: Pet Slim Down”, το οποίο διατίθεται ηλεκτρονικά στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα η εταιρία, η οποία εδρεύει στην Ελβετία.

    Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων που θα δηλώνουν συμμετοχή μπορούν να δέχονται συμβουλές για το πώς να ασκούνται με το κατοικίδιό τους, να καταγράφουν την άσκηση που κάνουν, το βάρος που χάνουν και να μοιράζονται φωτογραφίες με άλλους χρήστες, ανακοίνωσε η Nestle.

    Στην ιστοσελίδα της, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία αδυνατίσματος πέντε υπέρβαρων γατών και τριών σκύλων μέσα από μικρές ταινίες και από φωτογραφίες τους πριν και μετά.

    “Η επιδημία παχυσαρκίας δεν περιορίζεται στους ανθρώπους”, είπε η Λίζα Ταλαμίνι, αντιπρόεδρος του προγράμματος έρευνας και καινοτομίας της εταιρίας Jenny Craig.

    “Τα δύο τρίτα των ενηλίκων στις ΗΠΑ είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι και περισσότερα από τα μισά κατοικίδια στη χώρα δίνουν μάχη με την παχυσαρκία”, προσθέτει η ίδια.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε