Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Αετός χρυσοφτέρουγος” ο Τραμπ! Κάνει μποϋκοτάζ στην Apple μέσω… iPhone! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Από γκάφα σε γκάφα… πηγαίνει ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ. Η τελευταία έχει να κάνει με το κάλεσμά του για μποϋκοτάζ στην Apple. Ένα κάλεσμα, όμως, που έγινε με τον πλέον λάθος τρόπο!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της αμερικανικής πολιτικής σκηνής. Στον προεκλογικό του αγώνα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, με φόντο τις προεδρικές εκλογές του 2016, έχει καταφέρει να έρθει σε κόντρα με όλο τον… πλανήτη.

Σε δημόσια αντιπαράθεση μπήκε μέχρι και με τον… Πάπα, ενώ οι κατά καιρούς δηλώσεις του έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, με μερικούς από τους χαρακτηρισμούς που τον συνοδεύουν να ποικίλουν μεταξύ των “μισογύνης”. “ρατσιστής”, “φανατικός”, “εγωπαθής”, “αλαζόνας”…

Ο ίδιος πάντως δεν αποφεύγει και τις γκάφες. Σε μία από τις τελευταίες του εμπλέκει τον τεχνολογικό “κολοσσό” της Apple. Τι έκανε λοιπόν; Κάλεσε σε μποϋκοτάζ εναντίον της Apple, μέχρι η εταιρεία να επιτρέψει το “ξεκλείδωμα” του κινητού τηλεφώνου ενός από τους δράστες του μακελειού στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια. Ενός μακελειού πυ κόστισε την ζωή 14 αθών ανθρώπων.

“Μποϋκοτάρετε την Apple μέχρι να δώσει αυτές τις πληροφορίες” είπε ο Τραμπ σε μία προεκλογική του ομιλία, με ένα παρόμοιο tweet, ωστόσο, στον λογαριασμό του να δείχνει πως το έκανε από ένα… iPhone! Δηλαδή μια συσκευή της Apple!

Λίγο αργότερα, αφού προφανώς η γκάφα έγινε αντιληπτή, ο Ντόναλτν Τραμπ πληροφόρησε -ξανά μέσω twitter- πως χρησιμοποιεί τόσο ένα iPhone, όσο και μία συσκευή της Apple. Μάλιστα, “απειλεί” πως αν η κυρίαρχος της Silicon Valley δεν δώσει τις επίμαχες πληροφορίες, θα σταματήσει και εκείνος να χρησιμοποιεί τα προϊόντα της! 

Πηγή: cnbc.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε