Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αφεντικό για Όσκαρ! Πήγε τους εργαζόμενους του διακοπές στις Μαλδίβες [pics, vids]

Πηγή φωτογραφίας: Facebook
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Καταγάλανα νερά, παραδεισένια μέρη και βασιλική διαμονή πρόσφερε ένας εργοδότης στο προσωπικό του. Μάλιστα, δεν δίστασε να ξοδέψει 470 χιλιάδες ευρώ για να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά τους.

Ο Chatri Sityodtong, ιδρυτής της εταιρίας Mixed Martial Arts, έκλεισε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, πήρε τα περίπου 100 άτομα τα οποία εργάζονται για αυτόν και τα πήγε… διακοπές στις Μαλδίβες.

Και δεν τσιγκουνεύτηκε το παραμικρό… beach party που θα ζήλευαν και οι επώνυμοι, αλκοόλ που έρεε και φαγητά μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ! Έβαλε, βέβαια, βαθιά το χέρι του στην τσέπη, αφού όλα αυτά του κόστισαν 470.000 ευρώ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει… μιας και φροντίζει να πηγαίνει ταξίδι αναψυχής τους εργαζόμενους του κάθε χρόνο! Ναι, καλά διαβάσετε… κάθε χρόνο πληρώνει τις διακοπές των εργαζομένων του ενώ το μέρος είναι έκπληξη για εκείνους.

Με αυτόν τον τρόπο θέλω να επιβραβεύω τους εργαζόμενους μου. Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης” ανέφερε. Ο ίδιος τόνισε ότι όλο αυτό βοηθάει πολύ και την επιχείρηση του, καθώς φέτος είχε αύξηση κερδών 30%.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε