Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Άφησε για 7 λεπτά μόνα τους τα παιδιά και διέλυσαν το σπίτι!

Άφησε για 7 λεπτά μόνα τους τα παιδιά και διέλυσαν το σπίτι!

Χρειάστηκαν μόνο 7 λεπτά για δύο μικρά παιδιά να φέρουν την απόλυτη καταστροφή με την μπογιά που βρήκαν στο δωμάτιό τους.

Ο Paul Schettini κατέγραψε την καταστροφή στο δωμάτιο της κόρης του, ενώ η γυναίκα του έλειπε από το σπίτι. Ο ανυποψίαστος πατέρας δύο παιδιών νόμιζε ότι όλα κυλούσαν ομαλά ενώ φρόντιζε τα παιδιά. Μέχρι που είδε τον γιο του βαμμένο!

Αφού πήρε την κάμερα κατέγραψε τη ζημιά που είχαν προκαλέσει στο πάτωμα, τις πόρτες, τα έπιπλα και τον σκύλο της οικογένειας. “Η γυναίκα μου έλειπε σε συνέδριο καθηγητών. Θα ερχόταν την επόμενο μέρα. Τα πάντα είχαν πάει καλά. Τα παιδιά έβλεπαν ταινία και έπαιζαν ενώ ήμουν στην κουζίνα. Η κόρη μου με ρώτησε αν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να παίζουν στο δωμάτιό της”.

Μετά από 7 λεπτά ο γιος μου άνοιξε την πόρτα και είδα όλο το δωμάτιο επικαλυμμένο με κόκκινο και πράσινο χρώμα. “Αυτό λοιπόν συμβαίνει όταν αφήνεις δύο μικρά παιδιά μόνα τους στο δωμάτιο για 7 λεπτά”. Με λίγη ευτυχώς βοήθεια από τους γείτονες κατάφερε να καθαρίσει το σπίτι πριν επιστρέψει η γυναίκα του. “Αυτό είναι προειδοποίηση προς όλους τους νέους γονείς”, σημείωσε αφότου ανέβασε το βίντεο με τα κατορθώματά τους στο facebook.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε