Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγία Πετρούπολη: Εικόνες σοκ μέσα από τα βαγόνια

Αγία Πετρούπολη: Εικόνες σοκ μέσα από τα βαγόνια

Οι εικόνες μέσα από τα βαγόνια του μετρό της Αγίας Πετρούπολης όπου σημειώθηκε η έκρηξη προκαλούν σοκ. Άνθρωποι διαμελισμένοι, αίμα και καταστροφή παντού. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι οι πρώτες φωτογραφίες που αποτυπώνουν το μέγεθος της τραγωδίας. Παντού αίμα και καταστροφή. Σώματα διαμελισμένα, τα βαγόνια κατεστραμμένα. Εικόνες που αποδεικνύουν το μέγεθος της έκρηξης στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται σε ρωσικά ΜΜΕ και προκαλούν μόνο τρόμο. Όσο σοκαριστικές είναι οι εικόνες, το ίδιο συγκλονιστικές είναι και οι μαρτυρίες εκείνων που επέζησαν. “Υπήρχε η μυρωδιά της καμμένης σάρκας. Άνθρωποι μαύροι από τους καπνούς, φοβισμένοι κι άλλοι πεσμένοι κάτω” περιγράφει μια γυναίκα που βρέθηκε την ώρα της επίθεσης στο Μετρό.

Μια άλλη γυναίκα που ονομάζεται Πολίνα είπε πως ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και ακολούθησαν μια δυνατή μυρωδιά και ο χώρος γέμισε καπνούς. “Οι άνθρωποι έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο. Δυο γυναίκες λιποθύμησαν. Όλα έγιναν με το τρένο εν κινήσει”. Όταν ο συρμός σταμάτησε, είδε τα παράθυρα σπασμένα και παντού αίμα.

Πηγή: Daily Mail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε