Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγωνία για τον Harri! Νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα στην Κέρκυρα – Τον χτύπησε φορτηγό

O Harri Jones στο κέντρο της φωτογραφίας - Πηγή: Daily Post
O Harri Jones στο κέντρο της φωτογραφίας - Πηγή: Daily Post

Με κάθε τρόπο προσπαθεί η οικογένεια του Harri Jones να τον φέρει στη βόρεια Ουαλία μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στον Κάβο.

Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κώμα μετά το σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα, όπου χτυπήθηκε από φορτηγό ενώ οδηγούσε γουρούνα. Έσπασε το κρανίο του και μπορεί να τυφλωθεί από το ένα μάτι, με την οικογένειά του να προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να τον φέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέσα σε μια μέρα από την ειδική σελίδα που έφτιαξαν κατάφεραν να συγκεντρώσουν 7.500 λίρες. “Αυτή η σελίδα έχει φτιαχτεί εκ μέρους όλων των φίλων, την οικογένεια και των συναδέρφων του Harri Jones ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να μπορέσει να τον φέρει πίσω η οικογένειά του.

Ο Harri είχε πρόσφατα ένα τροχαίο και χτυπήθηκε από φορτηγό ενώ οδηγούσε γουρούνα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα, σε νοσοκομείο στον Κάβο, για να σταματήσουν το οίδημα στον εγκέφαλό του.

Έχει πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και οι γιατροί δεν ξέρουν αν θα είναι σε θέση να δει ξανά από το ένα του μάτι. Σας παρακαλούμε να δώσετε ό,τι μπορείτε, κάθε οικονομική βοήθεια μετράει. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και για όλες τις δωρεές”, είναι το μήνυμα που έχουν αναρτήσει στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα.

Σε νεότερη ενημέρωση στη σελίδα ανέφεραν πως τα τραύματά του, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του, αλλά θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα για 10 με 20 μέρες ακόμα. “Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη. Η οικογένεια του Harri πραγματικά εκτιμά ό,τι κάνετε για αυτούς”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε