Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αγριογούρουνα σκότωσαν τρεις τζιχαντιστές που έστηναν ενέδρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Τρεις τζιχαντιστές σκοτώθηκαν από κοπάδι αγριόχοιρων την ώρα που προσπαθήσουν να στήσουν ενέδρα σε περιοχή του Ιράκ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι τρεις μαχητές του “Ισλαμικού Κράτους”, σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από την σύγκρουση με τα άγρια ζώα στο Κιρκούκ. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, άλλοι 5 τζιχαντιστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αντοπαράθεσης στην αμφισβητούμενη περιοχή.

Ιρακινός αξιωματούχος της περιοχής, δήλωνε σε ΜΜΕ, πως οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν να στήσουν ενέδρα και να επιτεθούν σε ντόπιους που έχουν σχηματίσει αντιτρομοκρατικές ομάδες. Οι περισσότεροι ντόπιοι έχουν καταφύγει στα γύρω βουνά από την στιγμή που το “Ισλαμικό Κράτος” κατέλαβε την περιοχή πριν 3 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Ανβάρ αλ Ασί, 8 από τους τρομοκράτες προσπάθησαν να κρυφτούν σε πυκνά καλάμια δίπλα από το ποτάμι για να αποφύγουν τα άγρια ζώα. “Φαίνεται όπως πως οι κινήσεις τους ενόχλησαν το κοπάδι, το οποίο κατοικεί την περιοχή με τα χωράφια με τα καλαμπόκια.

Αμέσως μετά το μακελειό, οι τρομοκράτες φαίνεται πως πήραν… εκδίκηση από τους αγριόχοιρους, σύμφωνα με μια άλλη τοπική εφημερίδα, αν και δεν αποκαλύπτει τον τρόπο των αντιποίνων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε