Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Άγριος καβγάς Ντόρας – Λαφαζάνη με αφορμή το ΤΑΙΠΕΔ

Άγριος καβγάς Ντόρας – Λαφαζάνη με αφορμή το ΤΑΙΠΕΔ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ “οργανο ξένων συμφερόντων” για να πάρει την οργισμένη απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη “εσείς είστε όργανο ξένων συμφερόντων”.

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις αποκρατικοποιήσεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε το ΤΑΙΠΕΔ “όργανο ξένων συμφερόντων.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος

Μπακογιάννη: αν ξέρετε ότι είναι όργανο ξένων συμφερόντων να το αποδείξετε  αλλιώς να σιωπήσετε. Επιτέλους, έχουμε ξεχάσει την ελληνική γλώσσα εδώ μέσα στη βουλή και λέμε ό,τι θέλουμε

Λαφαζάνης: Φωνάζετε για να σας φοβηθούμε; Δεν σας φοβόμαστε κ.Μπακογιάννη. Πρώτη φορά ακούτε τη φράση όργανο ξένων συμφερόντων;

Μπακογιάννη: Εσείς είστε το όργανο των ξένων συνμφερόντων που θέλετε να γυρίσει η χώρα στη δραχμή. Έλεος πια

Λαφαζάνης: το έλεος να το πείτε αλλού. Εγώ ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα. Το σχέδιό σας για αποκρατικοποιήσεις αποτελεί παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος άσκησε κριτική στον κ. Λαφαζάνη λέγοντας πως όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιποιούν τιμή για το Κοινοβούλιο. “Δεν ειναι δυνατόν να αποκαλεί όργανο της εκτελεστικής εξουσίας ως όργανο ξένων συμφερόντων” συμπήρωσε ο υπ. Οικονομικών.

Διαβάστε
Βήμα πίσω από Στουρνάρα για αποκρατικοποιήσεις – Θετικά το βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε