Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αηδιαστικός Τραμπ: “Δε με νοιάζει πότε θα πεθάνετε, αρκεί να προλάβετε να με ψηφίσετε” [vid]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύει πως δεν έχει ταβάνι στις… καλοκάγαθες δηλώσεις του. Και το απέδειξε για μία ακόμη φορά σε ομιλία του στη Νεβάδα, η οποία έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Υπάρχει μόνο μια εξήγηση για την προεκλογική τακτική του Ντόναλντ Τραμπ. Κι αυτή είναι να έχει ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ μία λίστα, με εξαιρετικά προσβλητικές δηλώσεις για διάφορες κοινωνικές ομάδες και κάθε φορά που λέει μία… χοντράδα, να διαγράφει τις κατηγορίες.

Δηλώσεις ξενοφοβικές/ρατσιστικές; Το έχει κάνει. Ομοφοβικές; Το έχει κάνει. Δηλώσεις που μειώνουν τις γυναίκες; Φυσικά και το έχει κάνει. Ας μην το εξαντλήσουμε όμως…

Η πιο πρόσφατη κατηγορία… διαμαντιού, έχει να κάνει με τους ανθρώπους που πάσουν από ανίατες ασθένεις. Τι είπε, λοιπόν, ο έχων το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου; Ουσιαστικά πως δεν τον ενδιαφέρει πότε αυτοί οι άνθρωποι θα πεθάνουν, αρκεί να… κρατηθούν για να προλάβουν να του… ρίξουν το “ψηφαλάκι”.

Και το είπε απολύτως σοβαρά, όπως δηλαδή κάνει σε όλες τις παρόμοιες δηλώσεις του. Σε ομιλία του στη Νεβάδα, είπε συγκεκριμένα:

“Δεν με ενδιαφέρει πόσο άρρωστοι είστε. Δεν με ενδιαφέρει αν μόλις επιστρέψατε από τον γιατρό και σας έδωσε την χειρότερη πιθανή διάγνωση, Που σημαίνει πως τελείωσε, δεν θα είστε εδώ τριγύρω σε δύο εβδομάδες. Δεν έχει σημασία. Αντέξτε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Βγείτε έξω να ψηφίσετε και μετά το μόνο που θα λέμε θα είναι πως «σας αγαπάμε και θα σας θυμόμαστε για πάντα»”.

Δείτε το απόσπασμα

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε