Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αίμα στην άσφαλτο – Πολύνεκρο τροχαίο στο Τέξας – Συγκλονιστικές εικόνες [vid]

Φωτογραφία REUTERS
Φωτογραφία REUTERS

Η μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε ένα βανάκι και ένα ημιφορτηγό άφησε πίσω της τουλάχιστον 13 νεκρούς και δυο τραυματίες. Οι εικόνες που μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα από το σημείο της τραγωδίας στο Τέξας είναι συγκλονιστικές.

Τα περισσότερα από τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου είναι ηλικιωμένοι, τους οποίους το λευκό βαν μετέφερε σε εκκλησία βαπτιστών στο New Braunfels του Τέξας. Συνολικά 14 άνθρωποι επέβαιναν στο μικρό βαν, ενώ στο ημιφορτηγό βρισκόταν μόνο ένας άνθρωπος.

Το τροχαίο σημειώθηκε έξω από το Εθνικό Πάρκο Garner, στην επαρχία Uvalde, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Σαν Αντόνιο. Σύμφωνα με τον Κόνραντ Χέιν, αξιωματούχο του υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλειας, δυο από τους επιβάτες του βαν και ο οδηγός του ημιφορτηγού επέζησαν της σύγκρουσης και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Όμως ο ένας από τους επιβάτες δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του. Ο έτερος επιβάτης του βαν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο οδηγός του ημιφορτηγού σε σταθερή.

Οι εικόνες από το σημείο είναι σοκαριστικές και αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης των δυο οχημάτων. Το μπροστινό μέρος του βαν έχει καταστραφεί, όπως κι εκείνο του ημιφορτηγού. Παντού υπάρχουν διασκοπισμένα συντρίμμια από τα δυο οχήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας που ήταν στο σημείο όταν έγινε το τρακάρισμα, η ίδια είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία για να καταγγείλει επικίνδυνη οδήγηση αλλά για την ώρα δεν είναι σαφές ποιος από τους δυο οδηγούς ευθύνεται για την τραγωδία.

Πηγή: Fox News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε