Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αινιγματικός ο Χριστόφιας για τη στάση του στις επόμενες εκλογές

Αινιγματικός ο Χριστόφιας για τη στάση του στις επόμενες εκλογές

Αινιγματικός για την τελική του στάση στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου εμφανίστηκε ο πρόεδρος Χριστόφιας σε αποκλειστική συνέντευξη του στο «MEGA» Κύπρου.

Ο Κύπριος πρόεδρος αποκάλυψε ότι τα συγγενικά του πρόσωπα τον συμβουλεύουν ότι είναι ώρα να ησυχάσει, να πει και να γράψει ελεύθερα αυτά που έχει να πει. Επίσης, αναφέρθηκε σε περιπέτειες που πέρασε στην υγεία του πριν χρόνια. «Συνεπώς δεν έχω δικαίωμα να πω ότι έχω μπουχτίσει, παρόλο που έχω μπουχτίσει».

Εξάλλου, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για την πολιτική ζωή, λέγοντας ότι «ο τόπος μας είναι ένα καφενείο , όπου δίνουν και παίρνουν οι κουβέντες».

Πάντως, παρόλα αυτά, είπε ότι την τελική απόφαση για τις προεδρικές θα την πάρει σε διαβούλευση με το κόμμα του το ΑΚΕΛ.

Αν αποσυρθεί από την «κούρσα» των προεδρικών εκλογών, δήλωσε ότι για τον ίδιο η επόμενη μέρα θα είναι μέρα περίσκεψης και «μιας προετοιμασίας του εαυτού μου να ζήσω λίγο ως άνθρωπος και να αρχίσω να διαβάζω, ιδιαίτερα ελληνική λογοτεχνία». Θέλω να γράψω για να πω αλήθειες για την πολιτική μας ζωή, πρόσθεσε.

Τέλος, παραδέχθηκε ότι η χειρότερη μέρα στην μέχρι τώρα θητεία του ήταν η 11η Ιουλίου 2011, όταν έγινε η φονική έκρηξη στην ναυτική βάση στο Μαρί, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε