Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ακόλαστη καθηγήτρια! Έκανε έρωτα με μαθητή στην τουαλέτα αεροπλάνου

Ακόλαστη καθηγήτρια! Έκανε έρωτα με μαθητή στην τουαλέτα αεροπλάνου

Αυτή είναι η 28χρονη καθηγήτρια Φυσικής που έκανε έρωτα χωρίς προφυλάξεις με μαθητή της σε τουαλέτα αεροπλάνου. Επέστρεφαν από σχολική εκδρομή στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN στη Γενεύη.

Η 28χρονη Eleanor Wilson, που ήταν επικεφαλής του Key Stage 4 στο σχολείο, ήρθε πιο κοντά με μαθητή της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN στη Γενεύη. Στην πτήση της επιστροφής ενώ φρόντιζε μαθητή στο που δεν ένιωθε καλά άρχισε να φλερτάρει με τον άλλο μαθητή της.

Ο μαθητής δήλωσε ότι είχε πιει περίπου 5 μπουκαλάκια κρασιού στην πτήση το καλοκαίρι του 2015 και πως η 28χρονη ήταν επίσης μεθυσμένη. Παραδέχτηκε ότι μπήκαν στην τουαλέτα, φιλήθηκαν και έκαναν έρωτα χωρίς προφυλάξεις.

Ο αδερφός της 28χρονης υπερασπίστηκε την Eleanor, σημειώνοντας ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της από τότε που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο. “Η αδερφή μου εργάστηκε σκληρά για να γίνει δασκάλα και αρνήθηκε να κάνει έρωτα μαζί του. Είπε ότι δεν έπινε καθόλου αλκοόλ στην πτήση της επιστροφής. Ο μαθητής είχε αναφέρει για παρόμοια παράβαση άλλη καθηγήτρια και είχε προβλήματα με τις αρχές. Η Eleanor προχώρησε τη ζωή της. Έχει σύντροφο και αυτή τη στιγμή είναι στο Dartmoor και εκπαιδεύεται στο Royal Navy Reservists”.

Η καθηγήτρια συνέχισε τη σχέση με τον μαθητή, στέλνοντάς του μηνύματα και συναντώντας τον για ποτά παρά τα σχόλεια που έδιναν και έπαιρναν στο σχολείο στο Bristol. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο διευθυντής άκουσε τις φήμες για τη σχέση και ρώτησε την 28χρονη καθηγήτρια. Αρνήθηκε ωστόσο οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά και δεν προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες.

Η σχέση τους ωστόσο ήρθε στο φως 7 μήνες αργότερα όταν άλλος μαθητής απειλούσε να αποκαλύψει τα πάντα αν δεν έκανε έρωτα μαζί του. Της έστειλε email τον Μάριο του 2016 και την ενημέρωνε πως ήξερε για τη σχέση της και πως θα ενημέρωνε το σχολείο. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέρθηκαν στο σχολείο και ξεκίνησε έρευνα που οδήγησε στην απόλυση της 26χρονης καθηγήτριας τον Μάιο του 2016.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε