Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Prince ο αξεπέραστος πρίγκηπας! Τα παντοτινά “διαμάντια” του, μια ανεκτίμητη κληρονομιά (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο θάνατος του Prince έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο και κάνει αρκετούς να συνεχίζουν τις… κατάρες για το έτος 2016 που επεφύλασσε μία ακόμη τεράστια απώλεια. Η φωνή του, η αξεπέραστη ερμηνεία του και εν ολίγοις η μαγεία που πρόσφερε απλόχερα, θα μείνουν ζωντανά, μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Prince είναι νεκρός. Μόλις τέσσερις λέξεις που έχουν συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Ένα ακόμη παγκόσμιο είδωλο, ένας εκπληκτικός performer, μία προσωπικότητα μοναδική, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Τεράστια απώλεια

Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 57 ετών, στην έπαυλή του στη Μινεσότα, με τα ακριβή αίτια του θανάτου του να μην έχουν εξακριβωθεί ακόμη από τις αρχές.

Ήταν μόλις πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου, όταν το προσωπικό τζετ του τραγουδιστή έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις, εξαιτίας μίας γρίπης που ταλαιπωρούσε τον εμβληματικό super star, όπως είχαν αναφέρει τότε οι εκπρόσωποί του.

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα έδωσε κανονικά τη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη, για να αποδείξει στους θαυμαστές του ότι ήταν καλά στην υγεία του, παρόλο που τον περασμένο Μάρτιο είχε ακυρώσει δύο συναυλίες.

Ο Prince Rogers Nelson, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας του το 1982, με το άλμπουμ “1999”. Με 100 εκατομμύρια άλμπουμ και αρκετά βραβεία Grammy στο παλμαρέ του, ο Prince ήταν μία πραγματική μουσική ιδιοφυία, σχεδόν εμμονικός με το να παρουσιάζει οποιαδήποτε δουλειά του μονάχα όταν άγγιζε την τελειότητα!

Ανεκτίμητη κληρονομιά!

Οι μοναδικές του επιτυχίες είναι αυτές που θα κρατήσουν για πάντα “ζωντανό” στις μνήμες μας τον Prince… Θα χρειαζόμασταν… δέκα άρθρα για να “χωρέσουμε” όλα τα “διαμάντια” της καλλιτεχνικής του πορείας. Ενδεικτικά, λοιπόν, παραθέτουμε μερικά, ελάχιστα από τα εκπληκτικά τραγούδια του, με την συνηθισμένη “εκρηκτική” σκηνική του παρουσία. 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε