Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αλαμπάμα: Όμηρος για 6η μέρα ο 5χρονος με σύνδρομο Asperger

Αλαμπάμα: Όμηρος για 6η μέρα ο 5χρονος με σύνδρομο Asperger

Δεν έχει τέλος το δράμα του 5χρονου Ίθαν και της οικογένειάς του. Ο αγόρι, που φέρεται να πάσχει από σύνδρομο Asperger κρατείται για 6η μέρα όμηρος ενός 65χρονου στην Αλαμπάμα.

Ο 65χρονος Τζίμι Λι εισέβαλε την περασμένη Τρίτη σε σχολικό λεωφορείο, σκότωσε τον οδηγό και άρπαξε το παιδί. Το κρατά όμηρο σε ένα καταφύγιο, σε αγροτική περιοχή της Αλαμπάμα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν έξω από το καταφύγιο και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον απαγωγέα. Το παιδί και ο 65χρονος δεν έχουν καμία σχέση, σύμφωνα με την αστυνομία. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί γιατί ο συνταξιούχος οδηγός φορτηγού και βετεράνος του Βιετνάμ έφτασε στην απαγωγή. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι απαιτήσεις του.

«Συνεχίζουμε να διατηρούμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλο τα 24ωρο για κάθε φορά που θέλει να μιλήσει» ανακοίνωσε η αστυνομία της Αλαμπάμα. Το καταφύγιο βρίσκεται ένα και πλέον μέτρο κάτω από την επιφάνεια της γης.
Ο σωλήνας εξαερισμού μέσω του οποίου γίνεται η επικοινωνία είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και έχει μήκος περίπου 30 μέτρα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μήκος.

Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι το καταφύγιο έχει μια ηλεκτρική θερμάστρα και κουβέρτες για να κρατά ζεστό το παιδί. Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες παρείχαν στον μικρό Ίθαν φάρμακα καθώς το παιδί φέρεται να πάσχει από το σύνδρομο Asperger, αλλά και παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμηρος επι πέντε μέρες ο 5χρονος στην Αλαμπάμα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την ομηρία του 5χρονου στην Αλαμπάμα

Σοκ στην Αλαμπάμα: Σκότωσε τον οδηγό σχολικού και απήγαγε 6χρονο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε