Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αλγερία: Πυρκαγιά σε ταχυδρομείο την ώρα που ο Ολάντ κατευθυνόταν προς τη συνοικία

Αλγερία: Πυρκαγιά σε ταχυδρομείο την ώρα που ο Ολάντ κατευθυνόταν προς τη συνοικία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.12.2012 | 18:21

Πυρκαγιά ξέσπασε, σήμερα, στα υπόγεια του κεντρικού ταχυδρομείου του Αλγερίου, την ώρα που ο Φρανσουά Ολάντ κατευθυνόταν προς τη συνοικία.

Ο Γάλλος πρόεδρος έφτασε σήμερα στην Αλγερία για επίσημη επίσκεψη 36 ωρών, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Την ώρα που ο Ολάντ κατευθυνόταν σε συνοικία του Αλγερίου, πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειο του κεντρικού ταχυδρομείου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία ενέτεινε την κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο του Αλγερίου.
 
Μερικά μέτρα πιο μακριά από το κεντρικό ταχυδρομείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλοί μαθητές, κρατώντας αλγερινές σημαίες, για να χαιρετίσουν την αυτοκινητοπομπή του Γάλλου προέδρου.

 Η επίσκεψη του Ολάντ --ο οποίος συνοδεύεται από αντιπροσωπεία περίπου 200 προσώπων, μεταξύ των οποίων εννέα υπουργοί, περίπου δώδεκα πολιτικοί αξιωματούχοι, περίπου σαράντα επιχειρηματίες, συγγραφείς και καλλιτέχνες-- έχει στόχο να ανοίξει μια νέα σελίδα στις πολιτικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Τον Γάλλο πρόεδρο και τη σύντροφό του, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο ομόλογός του της Αλγερίας Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα με τιμές αρχηγού κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέφτει η δημοτικότητα του Ολάντ

   Διαδώστε αυτό το άρθρο