Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Alice Cooper for president! Poison για… Χίλαρι και Τραμπ

Alice Cooper for president! Poison για… Χίλαρι και Τραμπ

Χίλαρι Κλίντον ή Ντόναλντ Τραμπ; Ή μήπως Τερέζα Μέι; Κανείς από τους τρεις! Ψηφίζουμε και με τα… δυο χέρια Alice Cooper για πρόεδρο των ΗΠΑ και για πρωθυπουργό της Βρετανίας. Γιατί… βάζει υποψηφιότητα και για τα δυο αξιώματα!

«Ψάχνετε για καλύτερο υποψήφιο; Για καλύτερες προτάσεις; Μην κοιτάζετε άλλο! Ο Alice Cooper για πρόεδρος! Ένας προβληματικός άνθρωπος σε μια προβληματική εποχή» είναι το μήνυμα στο site που έχει φτιάξει για την υποψηφιότητά του! Και φυσικά έχει και τραγούδι για την καμπάνια του. Έτοιμο από το… 1972 και δεν είναι άλλο από το θρυλικό Elected.

Τα σχέδιά του τα είχε ανακοινώσει μέσω Facebook από τις 22 Ιουλίου. Έχει μάλιστα ήδη και δυο site αφιερωμένα στην υποψηφιότητά του. Το aliceforpresident.com και το votealicecooper.com. “Σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς, χρειάζεται ένα… προβληματικό μυαλό. Αυτοί οι προβληματικοί καιροί καλούν τον Alice Cooper. Και είπε ο Alice: Γιατί όχι εγώ; Έχω μπλουζάκια να πουλήσω…”, αναφέρεται στο site της καμπάνιας του. (Ναι, ναι, φυσικά πουλούνται μπλουζάκια κι άλλα πολλά για όποιον ενδιαφέρεται στην τιμή των 15 και των 40 δολαρίων).

Αλλά δεν βάζει υποψηφιότητα μόνο για πρόεδρος των ΗΠΑ. Θέλει να εκλεγεί και πρωθυπουργός της Βρετανίας. Γιατί; Γιατί μπορεί… Και γιατί έχει και σχέδιο! Αναφέρει μάλιστα και μερικά σημεία από αυτά στο… μανιφέστο του!

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Alice Cooper προτείνει:
1. Να γυρίσει ο Brian Johnson στους ACDC
2. A snake in every pot (σ.σ. Θα “χάσει” στη μετάφραση. Είναι τρολάρισμα του προεκλογικού σλόγκαν του Χέρμπερτ Χούβερ το 1928 “A chicken in every pot and a car in every garage” με το οποίο ήθελε να τονίσει πως με την προεδρία του θα ευημερούσαν όλοι οι Αμερικανοί)
3. Όχι άλλα μολύβια, όχι άλλα βιβλία
4. Να μπεί το πρόσωπο του Lemmy των Motorhead στο όρος Ράσμορ (σ.σ. το βουνό όπου έχουν σκαλιστεί τα πρόσωπα των Αμερικανών προέδρων Τζορτζ Ουάσινγκτον, Τόμας Τζέφερσον, Θίοντορ Ρούζβελτ και Άβρααμ Λίνκολν)
5. Να μετονομαστεί το Big Ben σε Big Lemmy
6. Να μπει στο πρόσωπο του Γκράουτσο Μαρξ στο χαρτονόμισμα των 50$
7. Να μπεί το πρόσωπο του Πίτερ Σέλερς στο χαρτονόμισμα των 20 λιρών
8. Να υπάρχουν σε κάθε θέση αεροπλάνου θήκες για ποτήρια
9. Απαγόρευση να μιλούν οι θεατές στους κινηματογράφους κατά τη διάρκεια προβολής ταινιών
10. Απαγόρευση των selfie εκτός από την Εθνική Ημέρα Selfie

Ψηφίστε τον Alice Cooper! Ψηφίστε Alice Cooper Elected!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε