Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που ήταν αλλεργική στο μωράκι της!

Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που ήταν αλλεργική στο μωράκι της!

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε στην πρώτη της εγκυμοσύνη η 23χρονη Jessica Williams και είχε αρχίσει να σκέφτεται πως το μωράκι της προσπαθούσε να τη σκοτώσει.

Η 23χρονη Jessica Williams από το Hampsire, που είχε βγάλει κόκκινα εξανθήματα σε όλο της το σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μίλησε για το γεγονός πως ήταν αλλεργική στο αγέννητο μωράκι της.

Αντιμετώπισε μια σειρά από προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πριν φέρει στον κόσμο την κορούλα της Ivy. “Ήταν σαν το αγέννητο μωρό μου να προσπαθούσε να με σκοτώσει. Είχα απίστευτη φαγούρα από τα εξανθήματα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα. Ήμουν ανακουφισμένη που η Ivy γεννήθηκε υγιής παρά την πολυτάραχη εγκυμοσύνη μου”, δήλωσε η Jessica.

Η Jessica γνώρισε τον 28χρονο σύντροφό της Dan Powell τον Σεπτέμβριο του 2014 και ανακάλυψαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί τον Ιανουάριο του 2016. “Ήταν σίγουρα μια έκπληξη αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που θα ξεκινούσαμε τη δική μας οικογένεια”. Μόλις όμως συμπλήρωσε την 7η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της χτυπήθηκε από ακραία πρωινή αδιαθεσία. “Έκανα εμετό 10 φορές την ημέρα και δεν μπορούσε να κατέβει τίποτα. Χειροτέρεψα τόσο πολύ που νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για αφυδάτωση”.

“Ευτυχώς δεν επηρεάστηκε το μωράκι μου και ανακουφίστηκα όταν ο υπέρηχος των 12 εβδομάδων έδειξα ότι όλα ήταν μια χαρά”. Δύο μήνες αργότερα η αδιαθεσία της Jessica επέμενε και διαγνώστηκε με τη γρίπη των χοίρων. Ευτυχώς έγινε καλά λίγο αργότερα.

Όταν από τον υπέρηχο έμαθαν ότι θα κάνει κοριτσάκι άρχισε να ψωνίζει ρουχαλάκια και να διαλέγει πράγματα για το μωράκι τους. Τα προβλήματα όμως δεν είχαν τελειώσει. Στις 28 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της σηκώθηκε ένα πρωί και δεν μπορούσε να σηκωθεί και αισθανόταν το στήθος της βαρύ.

Αμέσως πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Στο Queen Alexandra Hospital στο Πόρτσμουθ οι γιατροί της είπαν ότι είχε θρόμβους αίματος στους πνεύμονές της που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίοι. “Μου έδωσαν αντιπηκτικά χάπια και αυστηρές εντολές ξεκούρασης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν η ευημερία του αγέννητου μωρού μου”.

Όταν έφτασε στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της ανέπτυξε ένα κόκκινο εξάνθημα στην κοιλιά της που λίγο αργότερα εξαπλώθηκε σε όλο της το σώμα. “Ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση και αρνιόμουν να το δείξω. Η φαγούρα ήταν αφόρητη και ανησυχούσα απίστευτα. Έγδερνα τόσο πολύ το δέρμα μου που μάτωνα”.

Διαγνώστηκε τελικά με PEP που σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές και πήρε αντιισταμινικά για να απαλύνει το εξάνθημα. “Ουσιαστικά όλο μου το σώμα προσπαθούσε να καταπολεμήσει την εγκυμοσύνη. Σοκαρίστηκα μετά από όλες αυτές τις επιπλοκές και αναρωτιόμουν τι άλλο θα μπορούσε να πάει στραβά. Στο τέλος όμως ήξερα ότι το μωράκι μου άξιζε όλο τον πόνο και το άγχος”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε