Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Always gonna be you” – Της έστειλε λουλούδια τη μέρα του διαζυγίου τους

“Always gonna be you” – Της έστειλε λουλούδια τη μέρα του διαζυγίου τους

Απίστευτη συγκίνηση στους χρήστες του ίντερνετ προκάλεσε το tweet της Morgan Lynn με τα λουλούδια που έστειλε ο πατέρας της στη μητέρα της τη μέρα που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους.

Η 17χρονη από το Τέξας ανέβασε στον λογαριασμό της στο ίντερνετ μια φωτογραφία από τα λουλούδια του πατέρα της με το μήνυμα “Always gonna be you”. “Οι γονείς μου μετά από 19 χρόνια γάμου πήραν διαζύγιο και οριστικοποιήθηκε σήμερα. Ο πατέρας μου έστειλε στη μητέρα μου τα αγαπημένα της λουλούδια με το μήνυμα “Always gonna be you”.

Η έφηβη εξήγησε πως ο πατέρας της συνήθιζε να στέλνει λουλούδια στη μητέρα της όταν είχε μια άσχημη μέρα. “Ξέροντας πως το έκανε ακόμα και σήμερα μου ραγίζει την καρδιά. Δεν έχω κλάψει ποτέ τόσο πολύ με 4 απλές λέξεις”.

Ο πατέρας της της είπε πως το τραγούδι του γάμου τους ήταν το “You Had Me From Hello” του Kenny Chesney και όταν άκουσε το τραγούδι του “Always Gonna Be You” έστειλε μήνυμα στη μητέρα της “αυτό είναι το φινάλε μας”.

Η ιστορία της συγκίνησε τους χρήστες του διαζυγίου, με το μήνυμά της να έχει γίνει retweet πάνω από 75.000 φορές και να έχει πάνω από 228.000 likes.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε