Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Άλυτο μυστήριο ο θάνατος της Ν. Γουντ – «Τίποτα δε δείχνει δολοφονία» λέει η αστυνομία

Άλυτο μυστήριο ο θάνατος της Ν. Γουντ – «Τίποτα δε δείχνει δολοφονία» λέει η αστυνομία

Η απόφαση να ανοίξει ξανά ο φάκελος του θανάτου της Αμερικανίδας ηθοποιού επανέφερε στο προσκήνιο φήμες, υποψίες και… θεωρίες συνωμοσίας. Σχεδόν δυο μήνες μετά, η υπόθεση μπαίνει ξανά στο αρχείο!

Η αστυνομία του Λος Αντζελες ανακοίνωσε ότι στις νέες έρευνες που έγιναν από τον Νοέμβριο, δε βρέθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να ενισχύει την εκδοχή της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τους L.A. Times, ο σερίφης του Λος Άντζελες είχε αναθέσει σε δύο ερευνητές το άνοιγμα εκ νέου του φακέλου Γουντ, για το θάνατο της ηθοποιού στη διάρκεια κρουαζιέρας το 1981, ο οποίος τότε είχε αποδοθεί σε ατύχημα.

Το Νοέμβριο, η αστυνομία έκανε νέες έρευνες για την υπόθεση μετά από νέες πληροφορίες που έδωσε κυρίως ο καπετάνιος του πλοίου, στο οποίο είχε επιβιβαστεί η 43χρονη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Ρόμπερτ Βάγκνερ και τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γουόκεν.

Ο Ουίλιαμ ΜακΣουίνι, ο υπεύθυνος των ερευνητών του γραφείου του σερίφη, δήλωσε στην εφημερίδα ότι εβδομάδες επαφών και ερευνών δεν οδήγησαν στο παραμικρό στοιχείο μιας ενδεχόμενης ανθρωποκτονίας.

Η Νάταλι Γουντ και ο Ρόμπερτ Βάγκνερ έφυγαν για να περάσουν το Σαββατοκύριακο της Ημέρας των Ευχαριστιών στο κότερό τους “Splendour”, μαζί με τον καλό τους φίλο, επίσης, Κρίστοφερ Γουόκεν.
Είχαν φάει σε ένα εστιατόριο στην προκυμαία πριν επιβιβαστούν στο κότερό τους για να πιουν ένα ποτό, όταν άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Βάγκνερ και του Γουόκεν.

Η Γουντ έφυγε από τη γέφυρα του πλοίου κατευθυνόμενη προς την κεντρική καμπίνα, αλλά όταν ο Βάγκνερ πήγε εκεί λίγο αργότερα και αφού οι δύο άνδρες είχαν προφανώς ηρεμήσει, εκείνη δεν ήταν μέσα. Φέρεται να είχε ανεβεί στη γέφυρα για να ρίξει στη θάλασσα μια σωσίβια λέμβο. Βρέθηκε πνιγμένη στις 29 Νοεμβρίου 1981, στα νερά του νησιού Καταλίνα στον Κόλπο του Λος Άντζελες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε