Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Amber Alert για τρία αγγελούδια στις ΗΠΑ

Οικογενειακό δράμα συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αγνοείται η τύχη τριών ανήλικών αγοριών. Ο πατέρας τους νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική μετά από αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας.

Δραματική έκκληση για πληροφορίες προς την αμερικανική κοινή γνώμη απεύθυναν οι αρχές του Μίσιγκαν, καθώς αναζητούν τρία αγόρια που έχουν εξαφανιστεί και η τελευταία φορά που τα είδε κάποιος ήταν την περασμένη Τρίτη, σε φιλικό σπίτι.

Ο πατέρας των τριών ανήλικων, Τζον Σκελτον, αγοριών αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιχείρησε να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Ισχυρίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή άφησε τον 9χρονο Άντριου, τον 7χρονο Αλεξάντερ και τον 5χρονο Τάνερ σε μια γυναίκα, τη Τζόαν Τέιλορ, την οποία γνώρισε μέσω ίντερνετ.

Της ζήτησε να πάει τα παιδιά στη μητέρα τους, ώστε να μην είναι εκείνα μπροστά όταν εκείνος θα επιχειρούσε να κρεμαστεί για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τα παιδιά όμως, από εκείνο το πρωινό, αγνοούνται. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αν τα όσα υποστηρίζει ο 39χρονος πατέρας είναι όντως αλήθεια. Όπως δεν είναι δεδομένο πως η Τέιλορ είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ήδη, έχουν ενεργοποιήσει Amber Alert για τον εντοπισμό των τριών παιδιών. Όλη η τοπική κοινωνία της πόλης Μορεντσι του Μίσιγκαν είναι ανάστατη από την υπόθεση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε