Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αμετακίνητος ο Αχμαντινεζάντ για τα πυρηνικά

Αμετακίνητος ο Αχμαντινεζάντ για τα πυρηνικά

Κατηγόρησε τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ότι “δεν άλλαξε καθόλου”στην εχθρική πολιτική των προκατόχων του απέναντι στο Ιράν.

Οι διεθνείς πιέσεις το μόνο που κάνουν είναι να “ενισχύουν την αποφασιστικότητα”του Ιράν να συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα,ανακοίνωσε σήμερα ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ.

“Δεν μπορούν να εκφοβίσουν το έθνος μας με τέτοιες απειλές και να παρεμποδίσουν την πρόοδό μας”,ανέφερε ο Αχμαντινεζάντ σε ομιλία του στην Σιρτζάχ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας όπου εγκαινίασε ένα βιομηχανικό έργο.

“Οσο περισσότερο προσπαθούν (οι διεθνείς δυνάμεις)να μας εμποδίσουν δια της βίας,τόσο περισσότερο οι απειλές αυτές θα αυξήσουν την αποφασιστικότητα του λαού”,τόνισε στην ομιλία του που μεταδόθηκε απευθείας από το ειδησεογραφικό δίκτυο Khabar.

“Κατηγορούμεθα για κάτι το οποίο δεν έχουμε ακόμη μελετήσει στα πυρηνικά σχέδια για το λόγο αυτό μην αρχίσετε μία νέα περιπέτεια”προειδοποίησε τις διεθνείς δυνάμεις ενώ επανέλαβε ότι το Ιράν είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί μαζί τους για τον παγκόσμιο πυρηνικό αφοπλισμό.Παράλληλα κατηγόρησε τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ότι “δεν άλλαξε καθόλου”στην εχθρική πολιτική των προκατόχων του απέναντι στο Ιράν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε