Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

«Ανάγκασαν τα παιδιά μας να φωνάζουν “Ζήτω ο Σαρκοζί”»

Η αποκάλυψη έρχεται μέσω της Daily Mail, που δε χάνει ευκαιρία να “καρφώνει” τον Γάλλο πρόεδρο!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Νικολά Σαρκοζί επισκέφτηκε την πόλη Λαβούρ κοντά στην Τουλούζ. Πήγε στο δημαρχείο και φυσικά έξω τον περίμενε κόσμος. Που του φώναζε “Μπράβο Νικολά” και άλλα τέτοια. Εκεί ήταν και μαθητές ενός τοπικού δημοτικού σχολείου. Και εδώ αρχίζει το… πανηγύρι!

Τα παιδιά αναγκάστηκαν από τους ανθρώπους του προέδρου φωνάζουν “Ζήτω ο Σαρκοζί” και να κουνούν γαλλικές σημαίες. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν οι γονείς των παιδιών και αποκαλύπτει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με τους γονείς, δεν τους ζητήθηκε ποτέ η άδεια για να παραστούν τα παιδιά τους στην… αποθέωση του Σαρκοζί. Χρησιμοποίησαν τα παιδιά μας ως εργαλεία προπαγάνδας για να φερθούν στον Σαρκοζί σαν ήρωα, κουνώντας σημαίες και φωνάζοντας το όνομά του, λένε πολλές μητέρες.

Περίπου 140 παιδάκια από δημοτικό σχολείο της περιοχής βρέθηκαν στην… υποδοχή του προέδρου. Τους είπαν να σταθούν σε σειρά, να μην κάνουν φασαρία, να φωνάζουν “Σαρκοζί, Σαρκοζί” και να ανεμίζουν τις γαλλικές σημαίες που τους είχαν δώσει, σύμφωνα με την Κοραλί Λεστράντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ… ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασε η… μεγάλη ώρα! – Ο Σαρκοζί ανακοινώνει την υποψηφιότητα του

Συμβαίνουν και εις Παρισίους! – Ο Σαρκοζί έστειλε Φάλκον στην Ουκρανία για να πάρει τον γιο του!

Αν έχεις Πρόεδρο σταρ…. – φωτο

Η μεγάλη γκάφα του Σαρκοζί

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε