Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανακαλεί 11.000 οχήματα η Chrysler

Οι αντιπρόσωποι της εταιρείας θα ελέγξουν εάν έχει τοποθετηθεί το πριτσίνι και θα επιδιορθώσουν τη βλάβη. Η ανάκληση θα ξεκινήσει εντός του μηνός.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Chrysler Group LLC ανακάλεσε 11.351 οχήματα επειδή ένα μηχανικό τμήμα του τιμονιού τους λείπει ή έχει τοποθετηθεί λάθος, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους.

Σε ορισμένα από τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν φέτος λείπει ή έχει τοποθετηθεί λανθασμένα ένα πριτσίνι στον άξονα περιστροφής της κολώνας του τιμονιού, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο δυστυχήματος, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε η εταιρεία στην Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων (NHTSA) των ΗΠΑ.

Ο εκπρόσωπος της Chrysler Βινς Μανίγκα είπε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τη NHTSA και δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα Chrysler 200 κάμπριο, τα μίνιβαν Town & Country, τα επιβατικά Dodge Avenger, Caliber, Caravan, Journey και Nitro και τα τζιπ Compass, Liberty, Patriot και Wrangler.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε