Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανακρίσεις για τον πυροβολισμό από το σπίτι του Αλέν Ντελόν

Ανακρίσεις για τον πυροβολισμό από το σπίτι του Αλέν Ντελόν

Ο δικηγόρος Αλέξ Ρεϊμόν, που είναι ο συνήγορος του γιού Ντελόν, του Αλέν- Φαμπιέν, δήλωσε πάντως ότι “κανένας δεν πυροβόλησε κάποιον ή κάποια, μέλος του νεανικού πάρτι”,.

Μια κοπέλα, 16 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά από ένα “συλλεκτικής αξίας περίστροφο” στη διάρκεια πάρτι με τη συμμετοχή περίπου 12 νεαρών, της κόρης και του γιού Ντελόν, από τον δεσμό με την Ροζαλί βαν Μπρέμεν, στο εσωτερικό της κατοικίας του ηθοποιού Αλέν Ντελόν στη Γενεύη, γράφουν σήμερα Παρασκευή πολλές ελβετικές εφημερίδες.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι “από το διαμέρισμα στην οδό Ρομπέρ ντε Τραζ, στη συνοικία Σαμπέλ, όπου διαμένει στη Γενεύη ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, ένας πυροβολισμός έγινε αντιληπτός γύρω στις 21.30 τοπική ώρα χθες (Πέμπτη) το βράδυ”.

Ο δικηγόρος Αλέξ Ρεϊμόν, που είναι ο συνήγορος του γιού Ντελόν, του Αλέν- Φαμπιέν, δήλωσε πάντως ότι “κανένας δεν πυροβόλησε κάποιον ή κάποια, μέλος του νεανικού πάρτι”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εκπυρσοκρότηση του περίστροφου “ήταν τυχαίο γεγονός”.

Μέχρι αύριο το βράδυ, ο γιός Ντελόν θα πρέπει να δώσει την κατάθεσή του στον ανακριτή, που επιλήφθηκε της υπόθεσης, γράφουν επίσης οι ελβετικές εφημερίδες (‘Ματέν’, ‘Τριμπίν ντε Ζενέβ’ κ. ά.).

–Πολλές λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς το συμβάν αφορά ανήλικους. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ελβετική νομοθεσία επιτάσσει “την απόλυτη διακριτικότητα, όσον αφορά τον Τύπο”.

Από την πλευρά του, ο ιδιαίτερος γραμματέας του Ντελόν στο Παρίσι περιορίστηκε σήμερα να δηλώσει ότι “ο κ. Αλέν Ντελόν δεν προτίθεται να κάνει καμία απολύτως δήλωση”.

Τα τελευταία 12 έτη, ο Αλέν Ντελόν έχει και την ελβετική υπηκοότητα. Απ τον δεσμό του με την Ροζαλί βαν Μπρέμεν έχουν γεννηθεί δύο παιδιά, ο Αλέν-Φαμπιέν και η Ανιούσκα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε