Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αναλαμπή… καλοσύνης από Τραμπ: “Ελπίζω η Χίλαρι να γίνει σύντομα καλά ” [vid]

φωτό Reuters
φωτό Reuters

Αν και αρχικά ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ είχε αποφασίσει να μην σχολιάσει δημόσια την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η δημοκρατική αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον πάσχει από πνευμονία, τελικά μίλησε στο Fox και ευχήθηκε στην αντίπαλό του “να γίνει σύντομα καλά”.

“O συνεχόμενος βήχας της πριν μια βδομάδα θεωρώ ότι οφειλόταν στην πνευμονία” είπε ο Τραμπ σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο Fox ο Ρεπουμπλικανικός υποψήφιος. που στη συνέχεια ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στη Χίλαρι.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε σήμερα πως η υγεία είναι ένα θέμα στην προεκλογική εκστρατεία μετά την αποκάλυψη ότι η αντίπαλός του των Δημοκρατικών, η Χίλαρι Κλίντον, πάσχει από πνευμονία. Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα δημοσιοποιήσει σύντομα λεπτομερείς πληροφορίες για τη δική του υγεία.

“Ελπίζω απλώς ότι θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στην κούρσα, και θα τη δούμε στο ντιμπέιτ”, δήλωσε ο Τραμπ σε τηλεφωνική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Όταν ρωτήθηκε αν η υγεία των υποψηφίων είναι ένα θέμα, ο Τραμπ απάντησε: “Νομίζω πως είναι ένα θέμα. Πράγματι… την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εξετάσεις και… όταν βγουν τα αποτελέσματα θα δώσω στη δημοσιότητα πολύ, πολύ ειδικά στοιχεία”.

Χθες, η 68χρονη Χίλαρι Κλίντον αισθάνθηκε αδιαθεσία στη Νέα Υόρκη στο τέλος της τελετής μνήμης των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου αναγκάζοντας το επιτελείο της να αποκαλύψει, έπειτα από δύο ημέρες μυστικότητας, ότι πάσχει από πνευμονία. Οι συνεργάτες της ακύρωσαν για σήμερα και αύριο ένα ταξίδι της στην Καλιφόρνια.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε για σοβαρά προβλήματα υγείας της δημοκρατικής αντιπάλου του.

Σήμερα, ο Τραμπ θα συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία μεταβαίνοντας στη Βαλτιμόρη, στις ανατολικές ΗΠΑ και στη συνέχεια στην ‘Ασβιλ στη Βόρεια Καρολίνα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε