Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες απο τους βασανισμούς με τα καρφιά

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.08.2010 | 19:12
Πρώτη δημοσίευση: 28.08.2010 | 16:15

Οι γιατροί αφαίρεσαν τα περισσότερα από τα καρφιά που είχαν μπηχτεί στο σώμα της οικιακής βοηθού απο τους Σαουδάραβες εργοδότες της.

Η κοπέλα είχε κατηγορήσει τους εργοδότες της για τα βασανιστήρια, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα και ο διευθυντής του νοσοκομείου, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε η ίδια να κάνει στον εαυτό της αυτά τα βασανιστήρια.

Οι γιατροί αφαίρεσαν 19 από τα 24 καρφιά, καθώς και μια βελόνα, που είχαν μπηχτεί στα χέρια, τα πόδια και το μέτωπο της ασθενούς.

"Η ίδια εξήγησε ότι ο εργοδότης της ζέσταινε τα καρφιά πριν τα καρφώσει με ένα σφυρί στο σώμα της", δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου. "Είναι σαφές ότι είναι κάποιος άλλος αυτός που της έμπηξε τα καρφιά», τόνισε. Ο Σαουδάραβας εργοδότης της ήθελε για να την τιμωρήσει, επειδή είχε δυσκολία στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης που κράτησε τρεις ώρες, οι γιατροί αφαίρεσαν 13 καρφιά μήκους πέντε εκατοστών και έξι μικρότερα. Τα καρφιά που απομένουν δεν απομακρύνθηκαν αμέσως, εξαιτίας του κινδύνου βλάβης των νεύρων.

Η 24χρονη, που έφθασε τον Μάρτιο στη Σαουδική Αραβία, δήλωσε ότι το ζευγάρι των εργοδοτών της και τα επτά παιδιά τους την ξυλοκοπούσαν τακτικά. "Η γυναίκα ζέσταινε τα καρφιά και τα έδινε στο σύζυγό της για να τα μπήξει στο σώμα μου. Όταν ούρλιαζα απο τον πόνο, τα παιδιά τους μου έδειχναν ένα μαχαίρι και απειλούσαν να με σκοτώσουν", προσθέτει η άτυχη οικιακή βοηθός.

Η αστυνομία της Σρι Λάνκα άρχισε έρευνα για το περιστατικό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Εργοδότης βασάνισε με 24 καρφιά την οικιακή του βοηθό!   Διαδώστε αυτό το άρθρο