Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα στον πρώην πριν την αυτοκτονία! “Έκανα κάτι κακό”

Ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα στον πρώην πριν την αυτοκτονία! “Έκανα κάτι κακό”

Ήταν πριν από λίγους μήνες που η 23χρονη Maxine Wiley έστελνε μια σειρά από μηνύματα στον πρώην της πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 23χρονη Maxine Wiley βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της λίγες ώρες αφότου έφυγε από ένα μπαρ με δύο άντρες και έστειλε μήνυμα στον πρώην σύντροφό της πως “έκανε κάτι κακό”.

Από το βίντεο στο Manos Liquor Bar στο Μπρίστολ η 23χρονη φαίνεται στις 2 Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου να βγαίνει τις πρώτες πρωινές ώρες πριν την αυτοκτονία της συντροφιά με δύο άντρες.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10:30 το πρωί έστειλε μήνυμα στον πρώην φίλο της William Buddo. “Έκανα κάτι κακό. Δεν αισθάνομαι πολύ καλά”. Μετά από 40 λεπτά ο William πήγε στο διαμέρισμά της και τη βρήκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στο Somerset.

Ο πατέρας της 23χρονης ζήτησε να μάθει από τις αρχές γιατί δεν ανέκριναν ποτέ τους 2 άντρες με τους οποίους έφυγε από το Manos Liquor Bar και ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή.

Από τις εξετάσεις προέκυψε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσότητα δύο φορές περισσότερο από το νόμιμο όριο οδήγησης, ενώ βρέθηκαν και ίχνη κοκαΐνης και MDMA στο αίμα της.

Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προέκυψε συμμετοχή τρίτου προσώπου στον θάνατο της 23χρονης. Ο πατέρας της Maxine ωστόσο ζήτησε να μάθει τον λόγο που δεν ανέκριναν τους δύο άντρες.

“Έχω όλο το βίντεο από το Manos Liquor Bar πριν φύγει από εκεί στις 2 τα ξημερώματα με δύο άντρες. Διασκέδαζε και δεν βλέπω κάτι δυσάρεστο. Στις 2 τα ξημερώματα ξέρω ότι έφυγε με δύο άντρες. Ανακρίθηκαν από την αστυνομία;”, διερωτήθηκε ο πατέρας της 23χρονης.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε