Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο! Οι τελευταίες στιγμές της Paige Doherty – Την έσφαξε με 60 μαχαιριές

Ανατριχιαστικό βίντεο! Οι τελευταίες στιγμές της Paige Doherty – Την έσφαξε με 60 μαχαιριές

Ήταν τον Μάρτιο που η Paige Doherty εξαφανίστηκε ενώ είχε φύγει από φιλικό σπίτι. Το πτώμα της είχε βρεθεί λίγες ημέρες αργότερα, με τον 32χρονο John Leathem να ομολογεί πως την έσφαξε με πάνω από 60 μαχαιριές λίγη ώρα αφότου μπήκε στο μαγαζί του για να πάρει πρωινό.

Στο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται η 15χρονη να μπαίνει στο μαγαζί. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν νεκρή. Οι αρχές τότε είχαν ξεκινήσει έρευνες για την εξαφάνιση της ανήλικης που δεν είχε πάει στο κομμωτήριο που εργαζόταν στο Kirkintilloch.

Το πτώμα της είχε βρεθεί δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της σε θάμνους. Είχε γύρω στις 150 πληγές μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Leatham’s Delicious Deli στο Clydebank. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι είχε δεχτεί 61 μαχαιριές, 43 εκ των οποίων στο κεφάλι και τον λαιμό.

Η 15χρονη έφτασε στο Delicious Deli γύρω στις 8:15 το πρωί στις 19 Μαρτίου. Πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε περίπου 10 λεπτά αργότερα. Το υλικό δείχνει στη συνέχεια τον Leathem να φεύγει από τον χώρο καθώς προετοιμάζεται για να εξαφανίσει τα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος. Έφυγε για να αγοράσει αντιβακτηριακά μαντηλάκια, σακούλες απορριμάτων, χλωρίνη και να φέρει το αυτοκίνητό του από το σπίτι.

Όταν προβλήθηκε το βίντεο με τα πλάνα στο δικαστήριο, όπου ο Leathem φαίνεται να μεταφέρει το πτώμα της 15χρονης μέσα σε κάδο, οι συγγενείς και οι φίλοι της ανήλικης Paige ξέσπασαν σε κλάματα. “Το πτώμα της Paige Doherty ήταν τυλιγμένο σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Το πόδι της προεξείχε” σημείωσε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας Iain McSporran. “Έβαλε το πτώμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έκλεισε το πορτ μπαγκάζ”.

Ο Leathem πήγε να αλλάξει ρούχα και αγόρασε μπουκάλια χλωρίνης πριν επιστρέψει στο κατάστημα. “Το κατάστημα παρέμεινε ανοιχτό με τον Leathem να συνεχίζει να φτιάχνει φαγητό για να εξυπηρετεί τους πελάτες του μέχρι τις 15:15 το μεσημέρι”. Φέρεται να είχε αφήσει το πτώμα της ανήλικης σπίτι του μέχρι τελικά να πάει να το αφήσει σε δασώδη περιοχή.

Ο Leathem που γνώριζε την ανήλικη μέσω της μητέρας της ισχυρίστηκε πως άρπαξε ένα μαχαίρι και έσπαξε την έφηβη ενώ συζητούσαν για μια δουλειά στο μαγαζί. Υποστήριξε πως η Paige τον απείλησε πως θα πει ότι την παρενόχλησε αν δεν της έδινε τη δουλειά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε