Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Η νταντά αποκεφάλισε την 4χρονη επειδή ο άντρας της βρήκε άλλη γυναίκα

Ανατριχίλα! Η νταντά αποκεφάλισε την 4χρονη επειδή ο άντρας της βρήκε άλλη γυναίκα

Λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό έγκλημά της, η 38χρονη Gyulchekhra Bobokulova είπε στις αρχές ότι την είχαν στοιχειώσει “φωνές”. Υπέδειξε και το σημείο που αποκεφάλισε το κοριτσάκι που φρόντιζε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές ήταν οργισμένη που ο άντρας της στο Ουζμπεκιστάν είχε ξεκινήσει νέα οικογένεια ενώ εκείνη εργαζόταν στη Ρωσία. Αρνήθηκε μάλιστα την πρόταση που της έκανε να είναι η δεύτερη γυναίκα του. Ένοπλοι αστυνομικοί συνόδευσαν την 38χρονη μητέρα τριών παιδιών στο σημείο που τους υπέδειξε ότι στραγγάλισε την 4χρονη Nastya Meshcheryakova που είχε μαθησιακές δυσκολίες. Την αποκεφάλισε με κουζινομάχαιρο και άφησε το άψυχο πτώμα της 4χρονης στην κούνια.

Στη συνέχεια βγήκε στους δρόμους της Μόσχας κρατώντας το κεφάλι του μικρού κοριτσιού πριν συλληφθεί από τις αρχές, με τις εικόνες της μαυροντυμένης γυναίκας να συγκλονίζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη. Σύμφωνα με άλλες αναφορές, η 38χρονη ήταν εξοργισμένη με τον φίλο της στη Μόσχα επειδή έμαθε ότι είναι παντρεμένος. “Το έμαθε ξαφνικά. Ήταν σοκ για εκείνη. Γύρισε στη Μόσχα σε κατάσταση σοκ”, δήλωσε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Παρά το γεγονός πως φώναζε ότι είναι τρομοκράτης και απειλούσε να ανατιναχθεί, οι ρωσικές αρχές δεν έχουν αποδείξεις για σύνδεσή της με εξτρεμιστικές ομάδες. Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο σπίτι του φρικιαστικού εγκλήματος 16 ώρες μετά. “Αρχικά φαινόταν τρελαμένη, αλλά στη συνέχεια συμφώνησε να συνεργαστεί με τις αρχές”. Ένοπλοι αστυνομικοί την οδήγησαν στον πέμπτο όροφο του διαμερίσματος όπου δολοφόνησε την 4χρονη Nastya.

“Ήρθα στο σπίτι, έβγαλα τη φούστα μου και την πέταξα στον κάδο σκουπιδιών. Έβαλα τα ρούχα που φοράμε για να προσευχηθούμε. Μια φωνή μου το είπε”. Στη συνέχεια δολφόνησε το κοριτσάκι, πήρε το κεφάλι του και κατευθύνθηκε προς σταθμό του Μετρό. Εκεί φώναζε ότι μισεί τη δημοκρατία, πως είναι τρομοκράτης και θέλει να σκοτώσει κόσμο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε