Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανατριχίλα από το ανθρωπόμορφο τέρας που βίαζε κόρες-εγγονές

O πα-τέρας βιαστής.
O πα-τέρας βιαστής.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί παγκοσμίως η είδηση πως 54χρονος βίαζε επί 17 χρόνια την ίδια του την κόρη, αλλά και δυο κοριτσάκια που είχε αποκτήσει μαζί της.

Η υπόθεση έχει αφήσει αφήνει άφωνη τη Βραζιλία. Ο 54χρονος Ζοσέ Αγκοστίνιο Περέιρα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι βίαζε την κόρη του τα τελευταία 17 χρόνια (από όταν τον εγκατέλειψε η γυναίκα του) και ότι απέκτησε μαζί της επτά παιδιά, αλλά αρνήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικώς και εκείνα.

Η 28χρονη Σάντρα Μαρία Μοντέιρο, 28 ετών πια, κακοποιούνταν από τον ίδιο της τον πατέρα από την ηλικία των 12 ετών. Ο Περέιρα κρατούσε την κόρη και τα υπόλοιπα παιδιά σε μια απομακρυσμένη καλύβα στο χωριό Εξπεριμέντο, λίγο έξω από την πόλη Πινέιρο. Εκεί βρέθηκαν έξι παιδιά ηλικίας από 2 έως 12 ετών, υποσιτισμένα, χωρίς ρούχα και τραυματισμένα, αφού έφεραν πληγές στα σώματά τους.

Ένα από τα δυο κορίτσια, 5 ετών, είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της η βίαζε, ενώ το άλλο βρέθηκε να έχει τραύματα στον κόλπο, γεγονός που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι είχε επίσης κακοποιηθεί.

Οι γείτονες είχαν υποψιαστεί τι συνέβαινε αφού η κόρη ήταν συνεχώς έγκυος αλλά έμενε με τον πατέρα της συνεχώς, κανείς όμως δεν τόλμησε ή δεν ενδιαφέρθηκε να ειδοποιήσει τις αρχές. Ο Περέιρα αρνείται τις κατηγορίες βιασμού των παιδιών/εγγονιών του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε