Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άνεργος αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στη Βουλή

Άνεργος αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στη Βουλή

Ο 54χρονος Ιταλός άνεργος είχε απολυθεί πριν από δύο μήνες..Νοσηλεύεται με εγκαύματα ενώ στην τσάντα του βρέθηκαν δύο σημειώματα.

Ένας Ιταλός 54 ετών, αυτοπυρπολήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής μπροστά από το μέγαρο της βουλής της Ρώμης, στην πλατεία Μόντε Τσιτόριο της Αιώνας Πόλης. Περιλούσθηκε με εύφλεκτο υλικό, χρησιμοποίησε αναπτήρα για να πάρει φωτιά και άρχισε να τρέχει προς την είσοδο της βουλής, μέχρις ότου σωριάσθηκε στο έδαφος. Οι καραμπινιέροι παρενέβησαν άμεσα για να τον βοηθήσουν, με πυροσβεστήρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για έναν εργάτη που είχε απολυθεί πριν από δυο μήνες και ο οποίος, παράλληλα, αντιμετώπιζε προβλήματα με την κληρονομιά ακινήτου που θα πρέπει να μοιρασθεί με τα τρία του αδέλφια.

Ο άτυχος Ιταλός, που κατάγεται από την πόλη Φορλί, έξω από την Μπολόνια και φέρει εγκαύματα στο 54% του σώματός του, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Σαντ΄Εουτζένιο, στην περιοχή Έουρ της Ρώμης.

Μέσα σε σακίδιο που έφερε μαζί του και το οποίο δεν καταστράφηκε από τις φλόγες, βρέθηκαν δυο σύντομα μηνύματα: το ένα απευθύνεται στον γιό του και το άλλο για τον δικηγόρο του.

Η κατάστασή του Ιταλού μεσήλικα, θεωρείται από τους γιατρούς «ιδιαίτερα κρίσιμη».

Διαβάστε

Οι μισοί ιταλοί πτυχιούχοι προσλαμβάνονται σε θέσεις που δεν απαιτούν σπουδές!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε