Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ανώμαλη” προσγείωση για το Airbus 380 – Βρήκε το φτερό του σε κτίριο!

Μήπως τελικά το αεροπλάνο είναι πολύ μεγάλο ή μήπως τα αεροδρόμια μας είναι πολύ μικρά για κάτι τέτοιο; Δείτε φωτογραφίες

Δύο μήνες έχουν περάσει από την στιγμή που ένα Airbus 380 πήρε στην κυριολεξία μαζί του ένα μικρό τζετ στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
 
REUTERS
 
Χθες όμως ήρθε η σειρά ενός…κτιρίου. Το φτερό του τεράστιου αεροπλάνου της Airbus χτύπησε σε κτίριο κατά την τροχοδρόμηση του στον δίαυλο του αεροδρομίου Le Bourget κατά την διάρκεια του Air Show στο Παρίσι.

REUTERS

REUTERS

 
Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να το “προσγειώσει” για μερικές μέρες. Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για τον γερμανο-γαλλικό κολοσσό των αερομεταφορών αφού το Airbus 380 είναι το κόσμημα της και πρόκειται για ένα αεροπλάνο που μπορεί να μεταφέρει έως και 580 επιβάτες.
 
REUTERS
 
Οι επιδείξεις για το Air Show ματαιώθηκαν και τώρα οι υπεύθυνοι εξετάζουν πολύ προσεκτικά το τι θα γίνει ενώ έχουν ζητήσει ξανά τις λεπτομέρειες όλων των αεροδρομίων όπου ταξιδεύουν αυτά τα αεροπλάνα.
 
Πριν από δύο μήνες όμως ένα Airbus 380 παρέσυρε με το μεγάλο του φτερό ένα μικρό τζετ που ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε