Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Άνθρακας ο… «θησαυρός» του Ντόναλντ Τραμπ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Όλοι περίμεναν κάτι «πιπεράτο». Κάτι που θα έκανε αίσθηση. Αλλά ο Ντοναλντ Τραμπ απογοήτευσε τους πάντες με την… αποκάλυψη που αποδείχθηκε άνθρακας!

Η πολυδιαφημισμένη «βόμβα» του μεγιστάνα κτηματομεσίτη δεν ήταν τελικά τα χαρτιά διαζυγίου που φέρονται να είχαν καταθέσει οι Ομπάμα. Ήταν μια πρόταση, την οποία, όπως είπε ο ίδιος, ο πρόεδρος δε μπορεί και δεν πρέπει να αρνηθεί.

Τι πρότεινε ο πολέμιος του (Δημοκρατικού) Ομπάμα και θερμός υποστηρικτής του (Ρεπουμπλικάνου) Ρόμνεϊ: να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια σε όποια φιλανθρωπική οργάνωση επιλέξει ο Αμερικανός πρόεδρος με τον όρο ότι θα δώσει στη δημοσιότητα όλα έγγραφά του, από τα έγγραφα του πανεπιστημίου μέχρι το ιστορικό του διαβατηρίου του.

«Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο πιο μη διαφανής πρόεδρος στην Ιστορία της χώρας. Ξέρουμε πολύ λίγα για τον πρόεδρό μας», ξεκίνησε τη δήλωσή του, που ανέβηκε και στο youTube ο Τραμπ. «Έχω μια συμφωνία για τον πρόεδρο, μια συμφωνία που πιστεύω ότι δε μπορεί να αρνηθεί και ελπίζω να μην το κάνει: αν ο Μπαράκ Ομπάμα δώσει στη δημοσιότητα τα χαρτιά του κολεγίου, το διαβατήριό του, θα δώσω σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του, μια επιταγή, αμέσως, για 5 εκατομμύρια δολάρια. Μέσα σε μια ώρα αφού δημοσιεύσει τα έγγραφά του», είπε.

Έδωσε και… deadline ο πολυεκατομμυριούχος. Τα έγγραφα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα έως τις 17:00 της 31ης Οκτωβρίου.

Ο Τραμπ έχει εδώ και πολλά χρόνια εμμονή με τις… ρίζες του Ομπάμα, τον οποίο παλιότερα είχε κατηγορήσει πως γεννήθηκε στην Κένυα και όχι στη Χαβάη και άρα δεν είναι Αμερικανός πολίτης και δεν είχε δικαίωμα να εκλεγεί στην προεδρία. Για καιρό, ο Ομπάμα τον αγνοούσε, αλλά πέρυσι αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό της γέννησής του. Αλλά ούτε αυτό έπεισε τον Τραμπ.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος δεν απάντησε. Ένας από τους συνεργάτες του, πάντως, σύμφωνα με το Politico, ένας σύμβουλος στην προεκλογική του εκστρατεία δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Αυτές τις ερωτήσεις να τις απευθύνετε στη Βοστώνη (σ.σ. στο στρατηγείο του Ρόμνεϊ)”.

Το video του Τραμπ προκάλεσε επίσης το χλευασμό των πολιτικών σχολιαστών ολόκληρου του πολιτικού φάσματος…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν κάνει χαρτιά διαζυγίου οι Ομπάμα; Ο Ντόναλτ Τραμπ έτοιμος για αποκαλύψεις!

Ο Ομπάμα ψήνει ανελέητα τον Ντόναλντ Τραμπ δημοσίως – Δείτε βίντεο

Κόντρα με φόντο τις προεδρικές εκλογές – Τραμπ: «Ο Ομπάμα δε γεννήθηκε στη Χαβάη!»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε