Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άουτς! Της κάνει πρόταση γάμου και μπουκάρει ο… εραστής! [vids, pics]

Άουτς! Της κάνει πρόταση γάμου και μπουκάρει ο… εραστής! [vids, pics]

Όταν ένας άνδρας ανακάλυψε πως η κοπέλα του τον απατούσε με έναν άλλο άνδρα, αποφάσισε πως ένας απλός χωρισμός δεν ήταν αρκετός για να επουλώσει τις πληγές του. Αντ’ αυτού, λοιπόν, την γελοιοποίησε δημοσίως.

Δύο βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετώπισε μια γυναίκα, στο χώρο εργασίας της μάλιστα.

Ο άνδρας την πλησιάζει κάνοντάς της -δυσάρεστη όπως αποδείχθηκε- έκπληξη κι εκείνη δείχνει χαρούμενη που τον βλέπει, βγαίνοντας από τον πάγκο.

Γρήγορα καταλαβαίνει πως ο άνδρας πρόκειται να της κάνει πρόταση γάμου, αφού γονατίζει μπροστά της και βγάζει ένα δαχτυλίδι.

Οι συνάδελφοι της γυναίκας ακούγονται έκπληκτοι και χαρούμενοι, ωστόσο τη στιγμή που εκείνη δίνει το χέρι της, ο άνδρας ξεκινά να κοιτά γύρω του σα να… ψάχνει κάτι.

Τι ήταν αυτό; Ο εραστής της! Η γυναίκα δεν μιλάει καθόλου, ενώ ο δεύτερος άνδρας ακούγεται να της λέει “είχες δύο καλούς άνδρες! Δύο γ@μημ#νους καλούς άνδρες! Το γ@μησ#ς”!

Η γυναίκα σαστισμένη φαίνεται να βγαίνει από το εστιατόριο, ενώ ο σύντροφός της ακούγεται να της λέει: “Είδες πώς με κορόιδεψες”;

Ο σύντροφός της αργότερα αποκάλυψε πως η γυναίκα έβγαινε ταυτόχρονα για μήνες και με τους δύο, ενώ ένας από αυτούς φέρεται να της είχε αγοράσει αυτοκίνητο.

Δείτε τα βίντεο

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε