Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα σε ιερέα

Απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα σε ιερέα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.01.2011 | 07:05
Πρώτη δημοσίευση: 20.01.2011 | 07:05

Απειλούσε να κάψει το Κοράνι και έτσι “έφαγε πόρτα” από την Βρετανία πριν καν φτάσει.

Η Βρετανία απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα στον Αμερικανό ιερέα Τέρι Τζόουνς, ο οποίος προκάλεσε παγκόσμια αναταραχή με την απειλή να κάψει το Κοράνι, την επέτειο της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου.
 
Ο Χριστιανός ιερέας από τη Φλόριδα, που οι δηλώσεις του, τον περασμένο χρόνο ,καταδικάστηκαν ευρέως, είχε προσκληθεί στη Βρετανία από μια οργάνωση κατά των μεταναστών.
 
" Η κυβέρνηση αντιτίθεται στις ακραίες συμπεριφορές, σε όλες τις μορφές τους και αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτρέψαμε την επίσκεψη του ιερέα Τέρι Τζόουνς στη Βρετανία. Μία σειρά από δηλώσεις που έχει κάνει, αποτελούν αποδείξεις μη αποδεκτής συμπεριφοράς " είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.
 
" Το να έρχεσαι στην Βρετανία αποτελεί προνόμιο και όχι δικαίωμα, και δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε την είσοδο σε αυτούς που η παρουσία τους δεν συμβάλλει στο γενικό καλό " συνέχισε στις δηλώσεις του ο ίδιος αξιωματούχος. Διευκρίνισε δε ότι η απόφαση δεν πάρθηκε εύκολα, ούτε σαν ένας τρόπος να αποκλειστεί ένας ανοικτός διάλογος.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο