Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Απαρηγόρητος ο μεγάλος έρωτας του Τζορτζ Μάικλ! “Τον αγαπούσα πάρα πολύ”

Απαρηγόρητος ο μεγάλος έρωτας του Τζορτζ Μάικλ! “Τον αγαπούσα πάρα πολύ”

Συντετριμμένος από τον ξαφνικό χαμό του George Michael ο Kenny Goss. Πριν χρόνια σχεδίαζαν τον γάμο τους, αλλά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής.

“Είμαι συντετριμμένος. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και τον αγαπούσα πάρα πολύ”, δήλωσε στο People ο Kenny Goss για τον πρώην σύντροφό του. “Ήταν ένας εξαιρετικά ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος”.

Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν στη δεκαετία του ’90 όταν ο George Michael είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη μετά τον θάνατο της πρώτης του αγάπης Anselmo Feleppa. Μετά από χρόνια κοινής ζωής με τον Kenny Goss, ο George Michael είχε ανακοινώσει πως θα παντρευτούν. “Νομίζω ότι θα κάνουμε το τυπικό νομικό πράγμα και μετά θα κάνουμε ένα πάρτι. Αλλά κανείς δεν θα φορέσει φόρεμα! Κανείς ξέρετε δεν είχε το σώμα για αυτό. Δεν είμαι πολύ ρομαντικός γύρω από αυτό για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι ο Kenny θα ήταν αν τον άφηνα, αλλά όχι εγώ”.

Το 2011 ο George Michael αποκάλυψε ότι δεν ήταν πλέον μαζί. Είχαν περάσει 2,5 περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Η ερωτική του ζωή, όπως είχε πει, ήταν πολύ πιο ταραχώδης από ό,τι είχε αφήσει να γίνει γνωστό.

Μιλώντας στο Ε!News, o Kenny Goss είχε μόνο καλά πράγματα να μοιραστεί. “Οι όμορφρες αναμνήσεις και η μουσική του George θα είναι πάντα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της ζωής όσων των αγάπησαν και τον θαύμασαν”.

Ο σύντροφός του μετά τον Kenny Goss, Fadi Fawaz ήταν εκείνος που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του τραγουδιστή τα Χριστούγεννα στο σπίτι του. Τον είχε προδώσει η καρδιά του στα 53 του χρόνια.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε