Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

«Απελπισμένος» πατέρας δίνει 50 εκατ. ευρώ σε όποιον παντρευτεί την gay κόρη του!

«Απελπισμένος» πατέρας δίνει 50 εκατ. ευρώ σε όποιον παντρευτεί την gay κόρη του!

Ένας γονιός δε σταματά ποτέ να εκπλήσσει τα παιδιά του… Όπως έκανε ο Κινέζος μεγιστάνας Cecil Chao Sze-tsung.

Ο Cecil Chao Sze-tsung, λοιπόν, προσφέρει 50 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να «κλέψει» την καρδιά της κόρης του και την πείσει να τον παντρευτεί, απομακρύνοντάς την έτσι από την… αμαρτία. Και θα του ανοίξει και δική του επιχείρηση!

Η κόρη του Κινέζου μεγιστάνα, Gigi Chao μάλλον έχει διαφορετική γνώμη. Και κυρίως διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Με λίγα λόγια, η κοπέλα είναι gay. Και λέγεται ότι πρόσφατα παντρεύτηκε στη Γαλλία την επί επτά χρόνια σύντροφο της, Sean Eav.

“Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Σημασία έχει να είναι γενναιόδωρος και καλόκαρδος” έδωσε το… job description ο Cecil Chao Sze-tsung και χαρακτήρισε ψέματα τα δημοσιεύματα σχετικά με το γάμο της κόρης του.

Η Gigi ανακοίνωσε το γάμο της την περασμένη εβδομάδα, σε μια εκδήλωση στο Πεκίνο. Σύμφωνα με την Daily Mail έχει διανύσει ήδη πέντε μήνες έγγαμου βίου με την εκλεκτή της καρδιάς της.

Μόνο που αυτό ο playboy μπαμπάς της, δε μπορεί να το δεχτεί. Εκείνος, λέγεται πως, έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 10.000 γυναίκες. Δεν παντρεύτηκε ποτέ και έχει τρεις κόρες, από τρεις διαφορετικές μητέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oι μισοί Αμερικανούν θέλουν τους gay γάμους

Ομπάμα: “Θέλω να παντρεύονται τα gay ζευγάρια”

Το καυτό φιλί του gay πεζοναύτη μόλις επέστρεψε από το Αφγανιστάν

Διπλός gay γάμος για δύο αδέρφια από τη Λάρισα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε