Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απελπίστηκε και... αυτοπυρπολήθηκε γιατί έχασε το επίδομα ανεργίας!

Απελπίστηκε και... αυτοπυρπολήθηκε γιατί έχασε το επίδομα ανεργίας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.02.2013 | 19:16

Ένας άνδρας αποφάσισε να αυτοπυρποληθεί, όταν ενημερώθηκε ότι δεν δικαιούται επίδομα ανεργίας. Έτσι αποφάσισε να αυτοπυρποληθεί έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Απασχόλησης, στη Ναντ της Γαλλίας.

Ο 43χρονος, ο οποίος είχε προειδοποιήσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του, λούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε, μπροστά στα μάτια αστυνομικών και ψυχολόγων, που είχαν ειδοποιηθεί και προσπαθούσαν -μάταια- να του αλλάξουν γνώμη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άνδρας είχε στείλει ένα e-mail τη Δευτέρα που ενημέρωνε ότι θα πάει στον Οργανισμό και θα διαμαρτυρηθεί, επειδή απέρριψαν τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας.

Την Τρίτη, στις 10.12 π.μ. έστειλε άλλο ένα e-mail, στο οποίο έγραφε: “Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για μένα, γιατί θα αυτοπυρποληθώ στα γραφεία του Οργανισμού. Έχω δουλέψει 720 ώρες, το όριο είναι 610 ώρες και απέρριψαν τα δικαιολογητικά μου”, ενώ στις 12.55 π.μ. έγραψε: “Πήγα στον Οργανισμό με 5 λίτρα βενζίνης για να αυτοπυρποληθώ, αλλά ήταν κλειστός οπότε θα πάω αύριο γιατί θα είναι καλύτερα να τους ευχαριστήσω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρεμάστηκε 40χρονος άντρας - Άφησε σημείωμα ότι δεν είχε χρήματα

 

Βόλος: Βουτιά θανάτου από την ταράτσα του ΙΚΑ!

Κρήτη: "Βουτιά" στο κενό για 50χρονο πατέρα δύο παιδιών!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο