Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απεργεί το ιπτάμενο προσωπικό της γερμανικής Lufthansa

Απεργεί το ιπτάμενο προσωπικό της γερμανικής Lufthansa
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.09.2012 | 12:50
Πρώτη δημοσίευση: 03.09.2012 | 12:50

Το συνδικάτο του ιπτάμενου προσωπικού της Lufthansa θα συνεχίσει την απεργιακή του κινητοποίηση

Το συνδικάτο που εκπροσωπεί το ιπτάμενο προσωπικό της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Lufthansa δεσμεύτηκε να επεκτείνει την απεργιακή του κινητοποίηση που είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη σε περισσότερους προορισμούς και για μεγαλύτερη διάρκεια.
 
Το συνδικάτο Ufo ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι θα παγώσει την κινητοποίησή του ύστερα από την οκτάωρη στάση εργασίας που πραγματοποίησε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο της χώρας και το τρίτο μεγαλύτερο της Ευρώπης.
 
Η στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε ύστερα από την αποτυχία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη διοίκηση της εταιρίας και το συνδικάτο για τους μισθούς και τις συνθήκες εργασίας, προκάλεσε προβλήματα στο επιβατικό κοινό και ματαιώσεις εκατοντάδες πτήσεων σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, ενώ όπως ανακοίνωσε η εταιρία κόστισε στην Lufthansa πολλά εκατομμύρια ευρώ.
 
Το Ufo, το οποίο εκπροσωπεί περισσότερους από τους μισούς από τους 19.000 ιπταμένους της Lufthansa, θα αποφασίσει σήμερα για την διάρκεια και τους προορισμούς που θα αφορά η νέα του κινητοποίηση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έξι ώρες πριν από την έναρξη της στάσης εργασίας.
 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο