Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Απήγαγαν την κόρη του «βασιλιά της κοκαΐνης»

Απήγαγαν την κόρη του «βασιλιά της κοκαΐνης»

Μοιάζει περισσότερο με σενάριο ταινίας: τρεις μασκοφόροι, πυροβολούν τον σωματοφύλακα και αρπάζουν το παιδί. Είναι όμως αλήθεια και συνέβη στη Βουλγαρία, όπου απήγαγαν κόρη γνωστού βαρώνου των ναρκωτικών.

Θύμα της κινηματογραφικής απαγωγής είναι η 12χρονη κόρη του επονομαζόμενου «βασιλιά της κοκαΐνης», του Έβελιν Μπάνεφ, ή άλλως Μπρέντο.

Τρεις μασκοφόροι άνδρες, αφού πυροβόλησαν τον 36χρονο οδηγό και σωματοφύλακά της, άρπαξαν τη 12χρονη και εξαφανίστηκαν. Όλα έγιναν γύρω στις 7:30 το πρωί (τοπική ώρα), στην πολυσύχναστη συνοικία Μπόγιανα της Σόφιας, μετέδωσε η Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία.

Οι απαγωγείς έβαλαν το παιδί σε ένα πολυτελές τζιπ και εξαφανίστηκαν.
Ο σωματοφύλακάς της, που πυροβολήθηκε δυο φορές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά η υγεία του δε διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έχει αποκλείσει όλα τα σημεία εισόδου και εξόδου από τη βουλγαρική πρωτεύουσα και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων.

Ο Μπάνεφ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7,5 χρόνων, τον περασμένο μήνα, με τις κατηγορίες ότι ηγείτο οργανωμένου εγκληματικού κυκλώματος και εμπλέκεται σε υποθέσεις ξεπλύματος “βρώμικου” χρήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος από τον θάνατο διαδηλωτή που αυτοπυρπολήθηκε στη Βουλγαρία

Βουλγαρία: Στις 12/5 οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές

Βουλγαρία: Στο νοσοκομείο με πίεση ο απερχόμενος πρωθυπουργός

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε