Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Απήγαγαν τον Χάνιμπαλ Καντάφι! Είναι γιος του Μουαμάρ Καντάφι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θύμα απαγωγής έχει πέσει ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Χάνιμπαλ Καντάφι. Τις πληροφορίες μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης συνδέουν την υπόθεση με μία υπόθεση εξαφάνισης από το 1978!

Ο Χάνιμπαλ Καντάφι, γιος του Μουαμάρ Καντάφι, που πέθανε το 2011, έχει πέσει θύμα απαγωγής. Αυτό μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, αναφέροντας πως η απαγωγή έγινε στο Λίβανο το βράδυ της Παρασκευής.

“Ο Καντάφι, που βρίσκονταν στο Λίβανο, απήχθη την Παρασκευή από μία ένοπλη ομάδα” ανέφερε μία στρατιωτική πηγή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα, η βρετανική Telegraph μεταδίδει πως ο Χάνιμπαλ Καντάφι ζούσε στην εξορία, στο Ομάν, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Η ίδια πηγή αναφέρει πως είχε μεταβεί στο Λίβανο για να επισκεφθεί τη σύζυγό του, όταν δέχθηκε την επίθεση από τους ένοπλους άνδρες.

Βίντεο και αντίποινα… δεκαετιών;

Ακόμη αναφέρει πως ο Χάνιμπαλ Καντάφι εμφανίζεται σε ένα βίντεο που παίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Jadeed. Στο βίντεο φέρεται να ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για τον ιμάμη Moussa al-Sadr να τις αποκαλύψει!

Σύμφωνα πάντα με την Telegraph, ήταν εμφανές πως ο Καντάφι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, με τα μάτια του να είναι… μαύρα, ωστόσο στο βίντεο φέρεται να λέει πως “είναι καλά, χαρούμενος και χαλαρός”.

Ο Al-Sadr, ένας από τους πιο διακεκριμένους σιίτες κληρικούς του 20ού αιώνα στο Λίβανο, εξαφανίστηκε μαζί με δύο ακόμη άτομα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τρίπολη της Λιβύης το 1978, με πολλούς να συνδέουν την εξαφάνισή του με τον Μουαμάρ Καντάφι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε