Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απήγαγε, βίασε και σκότωσε 8χρονη – Οι τελευταίες στιγμές της Sabrina

Απήγαγε, βίασε και σκότωσε 8χρονη – Οι τελευταίες στιγμές της Sabrina

Λίγες μόνο ώρες μετά την εξαφάνισή της, οι αρχές βρήκαν το άψυχο κορμάκι της 8χρονης Sabrina Stauffenberg το βράδυ της Τετάρτης.

“Στεκόταν στην αυλή και περίμενε το λεωφορείο της εκκλησίας. Μιλούσε με τη γιαγιά της και της έλεγε πως δεν είχε φτάσει ακόμα”, δήλωσε η Denise Haley. Η γιαγιά της τότε έκλεισε και επικοινώνησε με την εκκλησία για να ρωτήσει γιατί είχε καθυστερήσει το λεωφορείο. Όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί της, δεν απάντησε ποτέ.

Εκείνες τις κρίσιμες στιγμές που μεσολάβησαν την απήγαγε ο Glen Ramey. Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, τη δολοφόνησε και την εγκατέλειψε κοντά σε εργοστάσιο. Λίγες ημέρες μετά οι αρχές συνέλαβαν τον 53χρονο Glen Ramey για τον βιασμό και τη δολοφονία της 8χρονης και κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού και σεξουαλική επίθεση. Ο Ramey, όπως σημείωσε η Denise Haley, έβγαινε με μια συγγενή της 8χρονης.

Ο 53χρονος πλέον κρατείται στη φυλακή Richland County και δεν έχει οριστεί ακόμα εγγύηση. Το όνομά του είχε εμπλακεί σε αρκετές επιθέσεις από το 2014 έως και το 2016 αλλά δεν βρισκόταν στο μητρώο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων του Ιλινόις.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε